Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jul 2019Foto: Kristian BjørnebyA-laget dro i går til Trondheim og nærmere bestemt Stjørdal hvor det var duket for toppkamp på Nye Blinkbanen. Bussen forlot Strupe 07:10 i retning Gardermoen. Ved ankomst på Værnes Lufthavn bar det rett til Scandic hotell for match-mat og litt avslapping før bussen dro videre til kampen.

Gutta virket klare, og gledet seg mye til å spille en slik kamp. Kampen startet bra men fikk en brå vending da Blink ble tildelt straffespark etter at kaptein Dardan felte Blink-spilleren. Dermed stod det 1-0 til hjemmelaget. Et vanskelig utgangspunkt mot et godt hjemmelag. Ikke nok med det, Blink ble også tildelt straffe nummer to etter at Deni hadde en for høy fot innenfor 16-meteren, men David Paulmin var sikker fra streken og tok Blink-spillerens forsøk på «Panenka». Dette var også et resultat som stod seg til pause. En førsteomgang som bestod av mange merkelige og avgjørende dommeravgjørelser.

Andreomgang startet også ganske godt, hvor vi hadde initiativet. Flere gode muligheter ble skapt, men i vår gode periode scorer selvsagt Blink på en corner. Dermed forsvar en del av initiativet.
Siste målet kom etter et indirekte frispark, der man kan stille spørsmålstegn ved muren i forkant.


Som plaster på det berømte såret satt innbytter Youssef Chaib inn et kremmerhus da han dro seg inn fra siden og dundret ball i motsatt kryss. Kampen ender dermed 3-1 til Blink.

Neste kamp for oss er førstkommende lørdag mot Hødd på stadion. Med seier i den kampen har vi "heng" på førsteplassen når vi går i ferie. Kampstart 1600.

KAMPFAKTA

Stjørdals-Blink – Kvik Halden 3-1 (1-0)

1–0 Mats Lillebo (11)

2–0 Bjørnar Hove (72)

3–0 Mats Lillebo (78)

3–1 Youseff Chaib (84)


Gule kort: Sondre Stokke, Stjørdals-Blink. Mathias Engebretsen, Ole Strømsborg, Kvik.

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Markus Moberg 81), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, FilipWestgaard, Deni Hasanagic (Peder Nomell 75), Mathias Engebretsen, Kevin Krans, Albert Makiadi, Samuel Narh (Youseff Chaib 70) og Øystein Lundblad Næsheim.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline