Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen mot Arendal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget møter "formlaget" Arendal til søndagens batalje på Rødsjordet. Kampstart er kl. 1800 og før den tid er det mulig å ta seg en tur til Herregårdskafeen som igjen åpner for oss fra kl. 1600.


Arendal har etter en svak start fått opp dampen og på de siste fem kampene har de fire seiere og en uavgjort. Laget fra Sørlandet har en sterk stall og bør kjempe i toppen av tabellen denne sesongen.

For vår del gjelder det å komme tilbake på "rett spor" og begynne å plukke poeng igjen.


Kent Bergersen skriver følgende før søndagens oppgjør:


Ny kamp på stadion, nye muligheter! Vi ønsker å slå tilbake etter 2 tap på rad nå, men det blir heller ikke enkelt da vi skal ut mot et opprykksjagende Arendal.De er i tillegg i kjempeform etter noe svakt start på sesongen. Arendal har nå 5 kamper på rad uten tap, 4 seiere og 1 uavgjort.

Vi har kommet til den 10-ende runden i PostNord ligaen og vi kan nå se at vi er i en meget jevn avdeling der ingen lag er så gode at vi ikke kan ta poeng mot dem når vi kommer opp mot vårt topp potensial.


Det er små marginer som avgjør kampene i denne divisjonen og som sagt tusen ganger før, kampene 

avgjøres innenfor begge 16 meterne! Der har vi ikke vært gode nok de 2 siste kampene. Det må vi gjøre noe med nå, skal vi klare å vippe kampene til vår fordel.


Vi har et par forfall til denne kampen. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti er ute med en kneskade (ikke så alvorlig som først antatt, så om et par uker er han forhåpentligvis tilbake). Den andre er Youssef Chaib, som fikk 1 kamps karantene etter sitt røde kort sist.

Dette gir andre spillere muligheten til å vise hva de duger til, så det bør ikke by på store bekymringer.


Vi gleder oss til ny kamp på stadion, og vi har god tro på 3 poeng på søndag med god støtte fra dere supportere!

Gøy med mye folk på ‘før kampen’ arrangementet sist, håper dere fortsetter med den tradisjonen!


God kamp, heia Kvik!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline