Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jun 2019


A-laget tar imot Stavanger laget Vidar til mandagens oppgjør i den niende serierunden i PostNord ligaen på Halden stadion med avspark kl. 1400. Med årets første serietap i forrige serierunde er det en revansjelysten gjeng som kommer til å entre Rødsjordet i kampen om tre nye poeng.

Kent Bergersen skriver følgende før mandagens kamp:

"Klart for ny kamp, nye muligheter! Vi skal revansjere tapet for Nardo forrige helg når vi får besøk av Vidar hjemme på stadion på mandag.

Vidar var senest i aksjon på Fredrikstad stadion på torsdag og klarte sterke 2-2, etter at de sjokket FFK med å lede 2-0 tidlig i kampen.

Bortelaget har en etablert gjeng og er et ganske komplett lag som har mye å spille på. De er fysiske og det går fort fremover når de angriper i tillegg til at de er sterke på offensive dødballer.

De spiller også med en 3-backslinje som vi gjør.


Vi har kommet oss etter det noe skuffende tapet mot Nardo i Trondheim, en kamp vi dominerte i banespillet men tapte på en tapt duell på corner og en kontring.

Vi var ikke skarpe nok i det offensive spillet, og klarte ikke å skape mange og store nok sjanser til å score mot et godt Nardoforsvar.


Vi har nå hatt en lang og god uke med trening hvor vi har forberedt oss godt til å slå tilbake etter forrige kamp, og hjemme på stadion føler vi oss trygge og sterke til å gjøre en ny god kamp!

En av grunnene til at vi føler oss veldig sterke hjemme er den gode støtten vi har fått av dere supportere som møter opp og heier på oss på stadion, og vi merker godt at det har blitt flere av dere. Det setter vi veldig stor pris på.


Nytt for denne gangen er at dere kan møte opp på Herregårdskafeen før kampen og snakke litt fotball og få i dere noe godt å spise og drikke.

Det er den perfekte oppladning til kamp og vi håper selvsagt flere av dere benytter dere av tilbudet og møter opp, skaper litt stemning og kommer så ned på stadion for å støtte oss i kampen om poeng. Værutsiktene ser meget bra ut så her håper vi at haldensere støtter oppom tiltaket. 

Undertegnende kommer også innom for en kjapp liten siste info før kampen. Vi sees der!"


NB:Herregårdskafeen åpner kl. 1200 mandag. Kent Bergersen vil komme rundt kl 1245 for å informere litt om hvordan en angriper mandagens kamp.  Kom igjen folkens, bli med og lag litt stemning rundt kampen. 

Halden Drum Corps vil spille både før og etter kampen i tillegg til at G2012 spiller pausekamp. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline