Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tap i Trondheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jun 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget møtte grytidlig på strupe lørdag morgen for sesongen første trondheimstur. 0615 kjørte bussen mot Gardermoen, og neste stopp var Nardo på Nissekollen KG.

Nardo er et fysisk robust lag med en veldig direkte tilnærming til spillet, og gutta visste på forhånd at dette kom til og bli en stor utfordring.
Nardo la seg lavt i 451 innledningsvis, og vi tok dermed kontroll over kampen. Vi har mye ball, og dominerer banespillet, men kommer kun til noen halvsjanser. Den største muligheten får Kevin Krans men dessverre endte ikke ballen i mål.

Andreomgang begynner på samme måte - Nardo legger seg lavt og vi styrer banespillet. Men de få gangene hjemmelaget var på visitt på vår banehalvdel endte det selvsagt med en corner - et av Nardos største styrker.
En utoverskrudd corner ender rett på pannebrasken til en Nardospiller og dermed står det 1-0.

Vi fortsetter å presse på for utligning, men i stedet for å få 1-1, kontrer Nardo inn 2-0 målet, et resultat som står seg til slutt. Kampen ender dermed med 2-0 seier til Nardo

KAMPFAKTA:

2. divisjon:

Nardo-Kvik 2-0 (0-0)

Mål                                                

1-0 Vebjørn Vinje (52)

2-0 Ole Kristian Sæter (81)

Dommer: Mathias Kringstad

Gule kort: Ingen

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Chinonso Agu, Ole Strømsborg (Youssef Chaib 59), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Samuel Narh 71), Albert Makiadi, Kevin Krans, Filip Westgaard (Peder Nomell 82), Øystein Lundblad Næsheim.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline