Fantastisk lagseier over Egersund!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mai 2019


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget har fått en fantastisk start på sesongen, og er fortsatt ubeseiret i en knalltøff PostNord-avdeling. Etter flere overbevisende kamper var det duket for nok en kamp på Halden stadion. 

Den hardtsatsende Rogalands-klubben Egersund hadde tatt turen til vakre Halden. Egersund er et lag med ambisjoner om opprykk, og kom derfor til Rødsjordet med mål om å ta med seg 3 poeng i jakten på opprykk. Men, som mange ganger tidligere, Kvik Halden på eget gress er en meget tøff oppgave for de aller fleste.

Kampens første scoring kom etter et nydelig forarbeid av Ole Strømsborg. Ole dro seg inn i 16-meteren på et raid som kan minne om "Kaká" i glansdagene, og ble felt og fikk straffe. Straffen settes sikkert i nota av Øystein og de publikum fikk dermed anledning til å se Øysteins velkjente tunge.
Like etter utligner Egersund på et innlegg som stupheades rett i mål, et pent mål forøvrig, og dermed stod det plutselig 1-1. Men, ingen knekker dette hjemmelaget, og vår franske venn Kevin Krans setter inn 2-1 etter forarbeid av Øystein. Dette stod seg til pause. Selv om man gikk til pause med en 2-1-ledelse mot et av opprykksfavorittene, så var det tydelig at hjemmelagets trenerteam med Kenta og Jørgen ikke var fornøyd med hvordan laget spilte. Den 15 minutter lange pausepraten kom derfor til nytte.

Rapportene sier at pausepraten handlet om å få på plass lagets defensive struktur, korte ned avstandene innad og mellom leddene, samt bli enda mer bevisst på å pumpe/falle.

Andreomgang viste tydelig at Kenta’s pauseprat hjalp. Den defensive strukturen var satt, og resultatet var at Egersund ikke skapte noe som helst i andreomgang. I stedet dro hjemmelaget i land nok en seier på eget gress, og vinner dermed 2-1. 

Tro det eller ei, vi er et topplag å regne.

Takk til alle som kom for å støtte oss!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline