6. Serierunde: Moss FK - Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019

På fotballens nasjonaladag reiser Haldenserne oppover i Østfold for et herlig lokaloppgjør. Foto: Halden Arbeiderblad

Ny tøff oppgave
Morgendagens motstander har stått på motsatt banehalvdel mange ganger de siste årene, senest i vinter da lagene møttes i treningskamp på Strupe KG. Den kampen vant de rød/hvite 4-1, men i morgen er det helt andre oppgaver som venter. Moss FK har hatt en svært god seriestart, og etter 5 kamper ligger mossingene på 2. plass med 9 poeng. Plassen bak ligger overraskende haldensere på, med 8 poeng på 4 kamper. Det er dermed duket for et voldsomt slag mellom to lag i god form.

Jevne kamper
Lagene var i samme divisjon og avdeling i 2014-2017, og kampen mellom lagene var ofte jevne og tette.  På de siste 7 obligatoriske kampene mellom lagene har man vunnet 2 hver, mens tre har endt uavgjort. Foran årets sesong har Moss gjort store endringer i spillerstallen, og med ny trener virker de å ha funnet serieformen etter en varierende vinter.

Nomell tilbake
Peder Nomell er tilbake fra skaden som holdt han utenfor kampen mot Bryne FK, så med kun langtidsskadde Björn Berglund og Marcus Sjømo Eriksson utilgjengelige er det stor kamp om plassene.

Vi håper mange haldensere tar turen til Melløs, og heier oss frem i kampen om nye poeng i morgen kl. 19:00.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline