Ny seier på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2019


Foto: Hans Petter Wille

A-laget tok imot Bryne søndag ettermiddag til en tøff batalje på Halden stadion. Den tradisjonsrike klubben fra Jæren har ambisjoner om å spille høyere i divisjonssystemet. Hjemmelaget hadde selvsagt ingen intensjon om å hjelpe Bryne med dette, og var klare for å gi de en knallhard kamp om poengene.

Kampen startet som Kent Bergersen så for seg, med et lavtliggende bortelag i en tydelig 4-5-1-formasjon. Gutta tok kommandoen fra start, og var det førende laget i hele førsteomgang. Selv om hjemmelaget førte det meste av banespillet, var tilskuerne på Halden stadion vitne til en sjansefattig omgang. Lagene gikk dermed til pause med stillingen 0-0.

Andreomgang fortsatte stort sett i samme spor, der bortelaget hadde noe mer ball enn de første 45.min. Allikevel evnet ikke Bryne å bryte ned et godt organisert hjemmelag. 

Det var derfor ikke ufortjent når innbytter Øystein Lundblad Næsheim satte inn 1-0 med pannebrasken. Det videre kampbildet bølget litt frem og tilbake til Youssef Chaib bestemte seg for å teste kruttet i støvlene. Chaib fyrer av fra distanse, og ballen suser inn i lengste kryss - mest sannsynlig årets mål på stadion. 2-0 ledelsen er også resultatet som står seg helt inn.

Ny god kamp fra hjemmelaget på Halden stadion. Vi håper dette fortsetter og gleder oss til kamp mot LSK onsdag 22.mai kl. 1800 på stadion.


KAMPFAKTA:

Kvik Halden FK - Bryne FK 2-0 (0-0)

Halden stadion

Tilskuere: 307

Gule kort: Sæter-Mehmeti, Næsheim (begge Kvik Halden), Wemberg (Bryne)

Mål:

1-0 Næsheim 78.min

2-0 Chaib 81.min

Kvik Halden FK Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Suka Suka), Engebretsen, Makiadi, Chaib, Narh(Næsheim), Krans(Agu)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline