5. serierunde: Kvik Halden FK - Bryne FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Til søndag er det endelig ny hjemmekamp igjen, og det gamle storlaget Bryne FK gjester Halden Stadion kl. 17.00. Foto: Halden Arbeiderblad
 
Ny tøff motstander
A-laget har hatt en svært god start på sesongen, med høydepunktet i forrige hjemmekamp. Med 2752 tilskuere på tribunen ble Fredrikstad FK beseiret 1-0 på Halden Stadion. Med poengdeling i bortekampene mot Sola og Hødd er laget fortsatt ubeseiret. I søndagens kamp på Halden Stadion er det Jærens stolthet, Bryne FK, som kommer på besøk. Bryne er et tradisjonsrikt lag, som før nedrykket fra OBOS-ligaen i 2016 hadde spilt 45 sesonger sammenhengende i Norges to øverste divisjoner. De har sølv i cupen fra 2001, og vant cupen så sent som i 1987.
 
Trenger publikumsstøtte
Seieren mot Fredrikstad FK er et godt bevis på hvor mye god publikumsstøtte betyr for spillerne, og alle som heiet frem laget bidro til å sende FFK hjem uten poeng. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti og resten av gutta håper du finner veien tilbake til Halden Stadion på søndag. «Støtten vi fikk i kampen mot FFK var enorm. Spillerne har snakka mye om dette i etterkant av kampen, og vi oppfordrer hele byen til å heie oss frem i søndagens kamp» forteller kapteinen.


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no


Samhold
Som vanlig kommer alle klubbens spillere inn gratis, og vi håper å fortsette å bygge videre på det gode samholdet vi har i klubben. G/J 2013 årgangen er maskotter og vil i pausen spille internkamp på banen, mens J 06/07 er ballhentere. Vi håper å se mange barn i Kvik Halden FK’s farger på Halden Stadion.
 
Tilnærmet fulltallig tropp
Ole Strømsborg var ute med skade i forrige kamp mot Hødd, mens både Peder Nomell og Marcus Moberg fikk smeller i mandagens rekruttkamp mot Idd. Likevell håper Kent Bergersen å ha samtlige spillere klare til søndagens kamp mot Bryne FK


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no

.
 
 
 
 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline