Alaget møter Lokomotiv Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Apr 2019


Foto: Halden ArbeiderbladNy kamp for A-laget. Denne gangen er det første runde i NM som skal spilles. Vi får besøk fra Lokomotiv Oslo som til daglig spiller i Norsk Tipping ligaen. Avspark kl. 1800.

Onsdag sparkes NM i gang og for vår del blir det å stifte bekjentskap med et nytt lag. Lokomotiv Oslo tar turen til Halden stadion. 

Trener Kent Bergersen foran onsdagens oppgjør:

Etter at vår seriekamp mot Levanger i helgen ble utsatt pga flystreiken i SAS, er vi nå klare til å ta imot Lokomotiv  Oslo, som blir kalt ‘Loket’ i 1. runde av cupen.

Dette er en ganske ung klubb, som for 20 år siden ble stiftet av innflyttere til Oslo på en pub i Pilestredet. De spiller nå i 3 div. eller Norsk Tipping ligaen. Spillerne kommer fra hele Norge, og kun 3 av dem er fra Oslo.

Vi på vår side er lystne på et lite cupeventyr og er motiverte til å gjøre det vi kan for å komme oss videre til neste runde. Til denne kampen disponerer vi så godt som skadefri tropp, og kommer til å stille et sterkt lag.

Vi vet at ‘Loket’ er et vanskelig lag å bryte ned, så her må vi ha tempo og presisjon i vårt angrepsspill skal vi klare å skape sjanser å score mål.

Vi ser frem til ny kamp på stadion, og håper mange av dere som var her mot FFK tar turen tilbake for å støtte guttene frem til avansement i cupen.

God kamp, Heia Kvik!

Kent


Billetter tl kampen får du kjøpt enten i Kvik Halden FK appen eller https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Barn under 16 år gratis!

Voksne kr 100
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline