Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

FFK gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2019


Alt ligger til rette for et oppgjør med mye folk og spenning når Frdrikstad gjester Halden stadion andre påskedag til den andre serierunden i PostNord ligaen med avspark kl. 1800.

Vi står foran årets høydepunkt på Halden stadion. Selveste FFK kommer på besøk for å kjempe om tre poeng. Interessen er stor foran mandagens kamp. For hjemmelaget er det den første kampen på hjemmebanen etter opprykket i fjor høst til PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen foran mandagens match:

"Etter 2-2 og uavgjort i 1. serieomgang borte mot Sola, er det duket for første hjemmekamp for sesongen, og det er ingen hvem som helst som møter oss på stadion denne 2. Påskedag, det er nemlig seriefavoritten FFK.

Dette er en kamp vi blinket ut tidlig som et av årets store høydepunkt.

Noe av grunnen til det er jo at det er et lokaloppgjør, og at det trekker en del ekstra tilskuere til vår stadion.

Alt ligger til rette for en spennende aften på vår hjemmebane. Jeg tror vi skal klare å gi FFK en skikkelig tøff kamp om poengene. Vi gleder oss voldsomt til å måle krefter mot  FFK’s gutter.

Vi har 24 friske spillere å velge mellom, bare 18 får være med i troppen, og derfra skal det velges en første 11’er som skal gjøre jobben fra start. Ingen enkel jobb med den jevne gode troppen vi har nå.

Vi håper haldenserne virkelig fristes av en sånn ‘gobit’,  og møter opp i hopetall for å støtte oss og gir Fredrikstadsupporterne kamp på tribunene.

Vi lover å gi ALT for at poengene skal bli igjen i Halden!"

God kamp!

Kent


NB: Dørene åpner 1700. Vi oppfordrer folk til å være ute i god tid for å unngå kø. Vi sees på stadion!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline