Seriestart borte mot Sola i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2019

Siste treningsøkt i forkant av morgendagens seriestart borte mot Sola er gjennomført på et solrikt Halden Stadion

Endelig!
Etter fjorårets opprykk er det endelig duket for seriestart, og a-laget skal allerede ut i fly i serieåpningen. Sola er motstanderlaget, og i morgen tidlig setter bussen kurs mot Gardermoen. Kampstart er 15:00, og hovedtrener Kent Bergersen har følgende tanker å dele med oss før kampen:

"Da er vi endelig klare for å spille om poeng igjen etter over 4 måneders oppkjøring.
 
Vi føler oss veldig klare, vi har fått trent godt, vi har hatt veldig lite sykdom og skader i oppkjøringen, og resultatene i treningskampene har vært gode, helt til vi fikk oss en skikkelig på trynet av Kjelsås forrige helg. Det gjør oss bare enda mer skjerpet inn mot seriestart!
 
Vår første kamp er mot et annet nyopprykket lag, Sola, på bortebane som er naturgress. Vi forventer en tøff kamp med mye dueller og et lag som er veldig direkte i spillet sitt. I tilegg er de gode på faste situasjoner, samt godt organisert defensivt. Dette må vi håndtere, samt sette vårt preg på kampen gjennom å få den inn i vårt spor.
 
Vi reiser til Sola med en solid tropp, kun langtidsskadde Bjørn Berglund og en kneskadet Marcus Sjømo er uaktuelle til kamp.

Lets the season start, we are ready!!"
 
Kent
 
 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline