Vellykket Kick Off for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Apr 2019

Det nærmer seg seriestart med stormskritt, og i går gjennomførte klubben Kick Off for a-laget i forbindelse med lørdagens sereistart mot Sola.

Fullspekket program
Kvelden startet ved at styreleder Bjørn Brevig ønsket velkommen, før dagens konferansier-team bestående av Ole Jacob Herft og Dj Øyvind Strøm tok over. Deretter ble klubbens G19- og J17 lag presentert før a-lagsspillerne ble applaudert inn på rekke og rad. Til slutt kom David og Deni som viste frem årets hjemmedrakt. Etter en kaffepause var det duket for prat med Kent Bergersen, Jørgen la Cour og kaptein Dardan. Videre var det foredrag fra isplasteret, før en signert utgave av årets hjemmedrakt med auksjonert bort til slutt.

Fullt lokale
Arrangementet ble holdt i lokalene til samarbeidspartner Fredriksten Hotell, og vi er svært takknemlige for at så mange ønsket å tjuvstarte årets a-lagssesong sammen med oss. Både samarbeidspartnere, supportere, frivillige trenere og lagledere samt familie var blant de over 100 skuelystne. Allerede om 2 dager sparkes årets sesong i gang, da Sola skal besøkes i Stavanger.

Bilder
J17 med hovedtrener Mathias Engebretsen

G19 med hovedtrener Jan Schönfelder

Thomas Fjellstad og Nordsjö Idé og design har sponset nye drakter til a-laget. Her avbildet med Deni og Dardan.

Anette Henning fra Berg Sparebank viser fornøyd frem drakten hun vant på draktauksjon.

Tusen takk til alle som samarbeidspartnere, friviligge, eldres, trenere og familie som bidro til å skape en fantastisk stemning, nå er det opp til gutta å prestere mot Sola i serieåpningen til lørdag.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline