Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Finaleseier for G15!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2019


Klubbens gutter 2004 kvalifiserte seg til finalen i OBOS seire mot Råde (12-0), Tune (4-0), Trosvik (5-1) og Borgen (9-1). I finalen ventet Ås, et lag som imponerte stort i sin pulje og som er ventet å kjempe helt i toppen av årets KM-serie.

Et fysisk sterkt Ås-lag gikk ut veldig aggressivt, og skapte litt trøbbel for de unge polkagrisene i åpningsminuttene. Men de klarte ikke å skape de store sjansene, og en jevn førsteomgang så ut til å ebbe ut i 0-0. Men haldensere fikk corner fra høyre, og foran mål kriget Mats Vik Pettersen inn 1-0.

I pausen ga trener Kent Hansen klar beskjed om å unngå balltap sentralt for å hindre farlige Ås-overganger. Det lyktes laget med, og etter pause var de rødhvite klart best. Vinterens løpetreninger har tydeligvis gitt uttelling, for de var haldensere som orket klart mest på den store banen i Østfoldhallen. Kaptein Johannes Waaler Lindquist raget høyest på en corner og skallet inn 2-0. Så var det Edmond Peci sin tur, han scoret sitt første mål for klubbe etter overgangen fra TTIF i vinter, med et fint langskudd fra 20 meter. Mot slutten av kampen kom Muharrem Merovci inn, og til tross for  noen ukers skadefravær, brukte han ikke mer enn noen minutter på å sette inn 4-0 etter en flott enkeltmannsprestasjon.

En solid gjennomført kamp av haldensere, og 17 spillere fikk bra med spilletid. Nå venter tre uker med finsliping av formen fram til seriestart i KM 23. april.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline