Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

2-2 mot Ljungskile

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Mar 2019Foto: HA
Haldensere rystet bortelaget med en tidlig 2-0 ledelse. Svenskene kom tilbake med en scoring i hver av omgangene og dermed endte mandagens kamp 2-2. En kamp som vil bli husket for høy intensitet og mange harde dueller.

Bortelaget kom best i gang denne mandags kvelden. De presset høyt i starten og haldensere hadde noen utfordringer innledningsvis til å finne ut av hvordan en skulle spille motstanderen lavere i banen. 

Med mye vilje og trøkk håpet bortelaget å sjokkåpne på Strupe kunstgress, noe de delvis lyktes med i starten av kampen, dog uten å komme til mer enn en sjanse.

Hadensere har som kjent vært meget effektive i treningskampene i vinter og trengte ikke mer enn en sjanse til å gå opp i ledelsen etter 10.min ved Dardan Sæter-Mehmeti. Bare noen minutter senere ble Samuel Narh felt innenfor 16 meter noe som resulterte i straffe til hjemmelaget.

Som så mange gange før var Øystein Næsheim sikker fra straffemerket og sendte haldensere i en 2-0 ledelse. En skikkelig pang åpning fra hjemmelaget.

Ljungskile var noe rystet, men laget fra andre siden av grensen hadde noen hurtige angrepspillere som var farlige frempå uten å komme til noen nevneverdig avslutning. Kampforløpet midtveis i omgangen var i stor grad sentralt i banen med mange harde dueller og en noen gule kort til hvert av laga.

I det vi gikk inn i omgangens siste ti minutter greide Ljungskile å utnytte et uoppmerksom hjemmelag og reduserte til 2-1 noe som også sto seg ut omgangen.

Andre omgang startet noe roligere. Begge lag brukte noe tid til å få satt sitt preg på kampen uten at noen av lag fikk noen overtak. Spillet fortsatt å bølge frem og tilbake og det fortsatte å smelle i duellene begge veier.

Et kvarter ut i omgangen fikk bortelaget utligningsmålet sitt etter en flott avslutning på et innlegg fra venstre side hvor hjemmelagets spillere muligens var noe passive i forkant av innlegget.

Kampen levde hele veien ut. Begge lag ville mye uten at noen av lagene kom til noen klare sjanser. For hjemmelaget var nykommeren Youssef Chaib nærmest med et langskudd som strøk like over tverrligger.

Et uavgjort resultat mot et godt svensk lag bare noen uker før det hele sparkes i gang må vi si oss fornøyd med. Vi har hittil møtt gode 2.div motstandere i FFK, Moss, Oddevold og senest Ljungskile ,der vi viser at vi absolutt har noe på dette nivået å gjøre.

Nå gjelder det å finpusse formen inn mot seriestart og første seriekamp mot Sola. Før det skal det spilles to treningskamper til mot Grebbestad førstkommende lørdag på Strupe med avspark kl 1400 og generalprøven mot Kjelsås i Oslo lørdag 6.april.

Takk til alle dere som kom for å se på!

Kampfakta:

Kvik Halden FK - Ljungskile 2-2 (2-1)

Tilskuere ca: 200

Mål

1-0 Sæter Mehmeti (10.min)

2-0 Næsheim (17.min)

2-1 Westemark (37.min)

2-2 Øy (57.min)

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Krans, Narh, Næshei,m.

Spilte også: Moberg, Nomell, Suka Suka


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline