Vellykket "minileir" for G2009

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019


Denne helgen (23.-24.mars) arrangerte Kvik gutter 2009 sin egen lille treningsleir. Denne ble gjennomført på Strupe med overnatting i FFO-bygget. 

Treningsleiren startet lørdag kl 14 med innlosjering, etterfulgt av spillermøte med fruktservering hvor lagregler, samhold, holdninger på feltet og taktikk med spilleforståelse ble diskutert og nedskrevet. 

Etter ca. 2 timer terping på feltet, ble en god varm dusj og pizza en en god overgang. Deretter fikk vi besøk av A-lagets egen Mathias Engebretsen, som fortalte om sin karriere og opplevelser som spiller. Forøvrig hans beste minne var cupseieren over Godset med Kvik for et par år siden. 

Kvelden ble avsluttet med film på lerret, EM-kvalik Spania-Norge, AirHockey, biljard, fusball, kort og sjakk. 

Gutta våkna tidlig søndag morgen klare til nye utfordringer. Etter frokost og nedrigging, var våre tre 7er lag klare til tre treningskamper. Her var Borgen og Berg 08 og 09 hyggelige sparringspartnere nå en måned før seriestart. Kvikgutta viste virkelig utbytte av lørdagsøkta og spilte tildels fantastisk fin fotball. 8 av 9 mulige seiere er mer en godkjent også resultatmessig. 

Hyggelig var det også at klubben stilte med åpen kiosk, som bidro med å skape en fin sosial ramme på hele arrangementet.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline