NM kamp på Strupe i morgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Klubbens G16-lag har gjennom godt spill i OBOS-Cup kvalifisert seg til NM, og i morgen kl. 16.00 spilles 1. runde av NM på Strupe KG.

God vinter
G16 har hatt en meget god start på årets sesong, og har fortsatt til gode å tape en kamp. Vi vant gruppen vår i OBOS cup uten å avgi et eneste poeng. Den største prestasjonen kom i 6-4 seieren mot Trosvik, da det offensiv spillet var strålende. Utover har også det defensive begynt å sitte bedre, og vi har holdt nullen to kamper på rad.

Ukjent motstander
Hovedtrener Eirik Horvath sier følgende om morgendagens kamp: "Vi vant nylig semifinalen i OBOS cup, så vi har også en finale som venter der utover i mars motstanderen i NM er Bækkelaget. Det er et lag vi ikke vet altfor mye om, annet enn at det er et godt fotballag. Vi har stor tro på egne ferdigheter og skal angripe kampen ved å spille vårt eget spill, jeg er sikker på at det blir en underholdende fotballkamp!"

Det vil bli åpen kiosk fra 12.00, da det spilles kamper for klubbens G14 lag både 12.00 og 14.00. Dermed har du muligheten til å tilbringe søndagen med masse ungdomsfotball på Strupe KG i morgen (pga værmeldingene vil det bli satt opp partytelt i forbindelse med kiosken). 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline