Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før oppgjøret mot IK Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget tar turen til Uddevalla for å møte Oddevold til lørdagens treningskamp på Rimnersvallen i Uddevalla med avspark kl. 1400. Trener Kent Bergersen har tilnærmet skadefri tropp til disposisjon foran lørdagens oppgjør.

Etter tre seiere på rad mot Moss, FFK og Tønsberg går A-laget inn i siste forberedelsesfase foran årets sesong. Med nysigneringen Samuer Narh, fikk en på plass en komplett A-stall. Samtidig som Samuel kom inn i troppen ble det klart at fjorårets toppscorer på jr.laget Niklas Fjellstad blir en del av årets A-stall. Gode prestasjoner gjennom hele vinteren har gjort at unggutten blir en del av årets A-tropp. Vi gratulerer!

Oddevold fotboll kommer til kampen med tre seiere på rad og med null inslupne mål på de tre treningskampene. Historisk sett har oppgjørene mot Oddevold alltid vært meget spennende med to jevngode lag. 

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

Etter fri forrige helg går vi nå inn i siste periode med treningskamper. Denne helgen tar vi turen over grensa til Uddevalla og spiller mot Oddevold, et lag som vil gi oss gode referanser. Oddevold spiller på samme nivå som oss

Vi har nå fire treningskamper igjen, og de må brukes godt. Med signeringen av angrepsspiller Samuel Narh, som sist spilte på nivå to på Kypros, er stallen komplett. Nå blir det viktige treninger og kamper fremover for å få på plass hvilke spillere som vil utgjøre laget fremover, og strukturen vi vil opptre i.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Vi har en langtidsskadet Bjørn Berglund som er ute. Eirik Horvath(lår) og Thomas Johansen(hofte)er også uaktuelle til kamp i helgen. For Youssef Chaib kommer kampen noe tidlig. Han vil muligens spille sine første minutter kommende uke. Chinonso Agu spilte kamp tidligere denne uken og vil stå over morgendagens kamp. 

Vi ser frem til en tøff test mot Oddevold, og skal gjøre det vi kan for å prestere godt å vinne kampen!

 Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline