Flere samabeidspartnere forlenger sine avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mar 2019


Flere av våre trofaste samarbeidspartnere forlenger sine avtaler med klubben. Vi er veldig takknemlig for den positive trenden blant de bedriftene som velger å støtte oss videre. Det gir oss muligheten til å bli enda bedre på sette vår visjon "Med bredde mot toppen" ut i livet.

Her følger presentasjon av samarbeidspartner som har den siste tiden forlenget sine avtaler:


Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere. Vi tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og spesialområdene: sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.


Familien Larseng er en skikkelig Kvikefamilie! Både Petter og kona Cecilie er store bidragsytere som trenere og lagledere, og begge barna deres spiller i klubben og går på Halden Akademiet. I tillegg til å bidra på feltet er Tannlege Petter Larseng sponsor i klubben, som skiltsponsor på Strupe.Selskapet ble etablert i 1999. I 2004 fusjonerte selskapet med NetBusiness Systems. I 2006 kjøpte Logiq selskapet EE-nett AS, for deretter innfusjonere selskapet to år senere. I 2009 kjøpte selskapet Finfo Information AB og endret så navn til Logiq Sweden AB. Selskapet i dag leverer i dag varekatalogtjenesten Finfo. 2017 kjøpte selskapet Relenda og ga det navnet LogiqPay, her leveres  tjenester for fakturafinansiering.

Siden 2009 har selskapet hatt en solid organisk vekst og skal innen 2019 omsette for over 100 millioner.GP Dataservice AS (tidligere Dataservice AS) ble etablert i 1989 og er i dag en av de største i sin bransje i Østfold. Vi er lokalisert i Halden, men har hele fylket som markedsområde.

Vår visjon er å «bidra til at du lykkes». Tanken er enkel: lykkes du, så lykkes vi. Våre tre viktigste verdier er: Profesjonell, engasjert og dyktig. Måten vi handler på både i møtet med våre kunder og våre kolleger, skal kunne prøves mot disse verdiene.


Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Alle medlemmer i Kvik Halden FK får medlemspris ved å handle pizza hos Pizzabakeren Halden0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline