FK Tønsberg kommer på besøk

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2019


Foto: HA

A-laget møter Tønsberg FK til ny treningskamp på Strupe kunstgress lørdag kl.1400. Trener Kent Bergersen har hatt en utfordrende uke på treningsfeltet med en del skader og sykdom i spillergruppen.

Kenta før lørdagens kamp:

"Ny treningskamp står for tur, denne gangen er det mot 3 div laget FK Tønsberg, lørdag på Strupe KG kl 14.00.

Etter 2 gode kamper mot våre lokale 2 div motstandere Moss FK og FFK hvor vi virkelig har fått kjenne på nivået vi skal spille på til året, med gode resultater, skal vi nå møte en 3 div motstander som har mål av seg til å kjempe i toppen i sin avdeling.

Det betyr at det er vi som skal sette standarden, jobbe hardt med å holde det tempoet vi nå har tilegnet oss.

Vi skal ha høy intensitet i presset uavhengig av presshøyde, og vi skal ha høyt tempo når det kreves det i angrepsspillet.

Dette er en kamp hvor vi nå vil få et svar på om vi ser den forskjellen det skal være på et 2 div lag og et 3 div lag.

Vi har litt smårusk i troppen..vi har enda ikke fått svar på hvor alvorlig kneskaden til vår nye spiller Kevin Krans er, Eirik Horvath trener fortsatt alternativt for å bli kvitt lårskaden sin, i tillegg sliter Mathias Engebretsen med en fotskade.  Suka Suka sliter med en forkjølelse mens kjenningen i lysken til Agu ser ut tilå være bra igjen. Thomas Johansen står over pga. skade, det samme gjør Besfort som har influensa.

Kampen kommer enda litt for tidlig for vår nykommer Youssef Chaib, som trener seg opp etter en lyskeskade, men har har så smått begynt å trene fotball med laget, så han er på rett vei.

Vi vil derimot stifte bekjentskap med vår nykommer Filip Westgaard i denne kampen, det gleder vi oss til!

Vi ser frem til kampen, møt opp og støtt oss til en ny god prestasjon!"

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline