2-0 seier i Plankebyen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Feb 2019A-laget spilte i kveld en ny treningskamp foran kommende sesong. Denne gangen var det selveste FFK som var motstander på Fredrikstad stadion.

FFK kom til kampen med sterke resultater mot bl.a. Eliteserielaget Mjøndalen(2-2) og seier mot Obos laget Nest Sotra(3-1), mens haldensere kom til kampen med seier fra forrige treningskamp mot Moss FK(4-1).

De fleste i Plankebyen inkludert trener Bjørn Johansen trodde på en lett match mot haldensere..(les. Kvik er et lag vi skal slå med 3-4 mål). De første tjue minutter av kampen hadde haldensere mer enn nok med å holde unna. Fredrikstad styrte det meste og bare en for dagen god David Paulmin i buret reddet haldensere fra å ikke ligge under. 

Etter hvert kom haldensere mer og mer inn i kampen. Noen antydninger til halvsjanser ble skapt fra bortelaget sin side før hvilen, uten at det ble noe mer ut av det.

Andre omgang var mye bedre fra haldensere sin side. Vi var vitne til flere fine kombinasjoner og det var tydelig at Kent Bergersen hadde brukt pausen godt. Haldensere spilte seg inni matchen og våget å styre tempo og kampbilde gjennom store deler av andre omgangen.

Etter 60 min gav Samuel Nahr(prøvespiller) haldensere 1-0 ledelse. Haldensere evnet det FFK ikke gjorde, å score mål. 

Resultatet sto seg helt til overtid. Da satte Deniz Kaili inn2-0 etter fint forarbeid av Uranik Seferi.

Alt i alt en bra gjennomført kamp fra haldensere. En god keeper er lov å ha og vi vet hva som bor i David. Han fikk vist seg fra sin beste side. Laget i seg selv trenger slike kamper for å vende seg til tempoet som venter i 2.div. Nyttig erfaring for oss som vi tar med videre i de neste ukene.

Skår i gleden er skaden til Kevin Kranz. Etter første undersøkelser tyder alt på at det er leddbånd skade i kneet. Vi vet mer etter MR bilder om et par dager.


Kampfakta:

FFK-Kvik Halden FK 0 - 2 (0-0)

Tilskuere: 266

Mål:

0-1 Nahr 60.min

0-2 Kaili 90.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund. Moberg, Kranz, Hasanagic, Engebretsen, Makaidi, Nahr, Næsheim.

Spilte også: Agu, Sjømo, Seferi, Suka Suka, Kaili, Fjellstad.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline