Flere samarbeidsparnere med nye avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2019


Vi har den siste tiden forlenget vårt samarbeid med flere av våre samarbeidspartnere. Vi er veldig taknemlige for de tilliten bedriftene i Halden viser oss. Tusen takk!


Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat.

Fagmøbler Halden finner du i Walkers gate 12.

Riis Elektro AS er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige. Erfaring og solid faglig kompetanse sammen med en god serviceinnstilling er viktige bærebjelker i firmaet. Vi setter kunden i fokus og sammen prøver vi å finne løsninger som tilfredsstiller dine ønsker.

Riis Elektro holder til i Walkers gate 14.
Hellberg & Bjerkeli utfører alt innen taktekking med plater, takstein, asfalt, foliebelegg, blikkenslager- og ventilasjonsarbeider. I dag består vi av 12 ansatte. Firmaet innehar sentral godkjenning.

Hellberg & Bjerkeli finner du i Rødsveien 74.Møbelringen Ivar Sæter tilbyr kvalitetsmøbler fra kjente norske og utenlandske merkevarer. Stort utvalg av møbler der du garantert finner møblene som passer din personlige stil her. Ferdig montert & levert

Møbelringen Ivar Sæter finner du i Walkers gata 12.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline