I morgen kommer Moss FK på besøk

Postet av Lars Petter Brevig den 15. Feb 2019

I morgen kl. 14.00 gjester avdelingskollega Moss FK Strupe KG for å spille treningskamp mot a-laget. Foto Alvin Holm

Løkkefotball for alle
I timene før kampstart vil strupe være åpent for alle som ønsker å spille løkkefotball. Fra 11.30 og utover vil det være mulig å låne kjegler og vester om man ønsker, og kiosken vil være åpen fra 12.00.

Spent Kent Bergersen
Etter å ha hatt fri fra treningskamp forrige helg går vi nå inn i en periode hvor vi møter lag på nivået vi skal tilpasse oss, først ut er Moss FK på lørdag kl 14.00 på Strupe KG.

Det har vært veldig utfordrende værforhold de siste 2-3 ukene, noe som har gitt oss utfordringer ift treningsforhold, men vi har uansett fått jobbet bra, selvom det har gått litt utover det vi skulle ha trent på med ball. Det betyr at spillerne er veldig ballkåte nå, og gleder seg veldig til å spille kamp igjen..under gode forhold.
 
Vi ønsker å bruke kampen i morgen til å tilvenne oss tempoet som kreves i 2 div, få testet oss på den defensive strukturen mot et velspillende lag. Offensivt ønsker vi å se igjen gode bilder på samhandling/valg og pasningskvalitet.

Av spillere er Eirik Horvath (strekk), Teodor Thorvaldsen (sykdom) og Björn Berglund (operert ankel) uaktuelle til kampen.

Det er meldt mildt og fine værforhold, så vi håper mange skuelystne tar turen til Strupe.

Kent Bergersen
 
 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline