Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Norgeshus Ø-Bygg ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2019Vi er glade for å kunne presentere Norgeshus Ø-Bygg som ny samarbeidspartner for klubben. Norgeshus Ø-Bygg har tegnet en avtale som gjør dem til "Bronsesponsor".

Norgeshus Ø-Bygg AS er en tradisjonell byggmesterbedrift, med Halden og omegn som det største arbeidsområdet.

Ø-Bygg AS ble etablert våren 2010. Daglig leder er byggmester Øyvind Nicolaisen. Driften baserte seg de første årene på arbeid for privatkunder, men i takt med en økende kundemasse har oppgavene blitt stadig større og mer utfordrende.

I 2016 ble Ø-Bygg medlem av huskjeden Norgeshus. 

Bedriften sitter i dag på den kunnskapen som kreves for at kunden skal bli ivaretatt på en god måte. Bedriftens motto har siden starten vært at yrkesstolthet gir kvalitet Dette er vårt stempel på det vi leverer og grunnen til at Norgeshus Ø-Bygg har fått en sentral rolle i markedet. 

Christer Kraft sier følgende om hvorfor de velger å støtte Kvik Halden FK:

«Norgeshus Ø-bygg ser frem i mot et spennende samarbeid, og er glade for muligheten til å få være med å støtte det allerede fantastiske arbeidet som legges ned for å skape god arenaer for barn og unge å møtes i. Videre ønsker vi A-laget lykke til i en ny og spennende sesong»

https://www.norgeshus.no
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline