Påmelding Skara Sommarland Cup 1. - 4. august 2019

Postet av Jenter 2006 og 2007 den 7. Jan 2019

På foreldremøte i dag bestemte vi at vi skal reise til

Skara Sommarland Cup 1. - 4. august 2019


Vi trenger å få vite hvilke spillere som skal være med, hvilke foreldre som ønsker å være med og om foreldre ønsker hotellovernatting.

Jeg har ringt til Jula Hotell i Skara og fått lov til å holde av noen rom fem til mandag 14.1. Derfor er foreløpig påmeldingsfrist satt til søndag 13.1.

OBS! Dette er TO linker og TO påmeldinger: En for jentene (spillerne) og en for medreisende foreldre/søsken mm.

Link for jentene: Påmelding jenter Skara Sommarland Cup (frist søndag 13.1.!)

Link for foreldre: Påmelding overnatting foreldre/foresatte og søsken (frist søndag 13.1.)

Viktig at ALLE fyller ut skjema på første link. Der finnes det også et "vet ikke enda" valg, som åpner for påmelding på et senere tidspunkt. 

Litt info, slik at dere vet hva dette innebærer og koster:

Vi reiser torsdag 1.8. med privatbiler fra Halden til Skara. Kjøretid litt i underkant av 3 timer. Vi kommer hjem igjen på søndag 4.8. på kvelden.

Jentene overnatter på skole (må ha med liggeunderlag og sovepose) og får middag torsdag, frokost, lunsj og middag fredag og  lørdag samt frokost og lunsj søndag.

Overnatting og mat koster 1350.- NOK per jente. 

Vi trenger 2 voksne (helst damer) som overnatter på skolen sammen med jentene. Disse to vil få dekket overnatting og mat av lagskassa.

Trenerne er lagledere under kampene. Mellom kampene og når vi har ledig tid på dagtid skal medreisende foreldre/foresatte ha ansvar for sitt barn. Det er selvfølgelig mulig at en jente kan være med uten foreldre/foresatte, men da må man inngå en fast avtale med en medreisende foreldre.

Kostnader: Som nevnt ovenfor, 1350.- NOK for overnatting og hovedmåltider. Skal betales i midten av mai, nærmere beskjed kommer. Dersom jenta sitter på i bil med noen andre: 200.- NOK i bensinpenger, betales direkte til sjåføren. I tillegg trengs det lommepenger til kiosk. 150-300 SEK?

Overnatting foreldre/foresatte og søsken: Det er mulig å bestille overnatting på Jula hotell eller på campingplassen rett ved siden av hotellet for alle foreldre og søsken som ønsker å være med. Forutsetning er at man bestemmer seg for et rom innen søndag 13.1. Det er også viktig at dere er klar over at selv om jeg (Frauke) tar kontakten med hotellet, så er det hver enkel foreldre(par) som inngår booking-avtale med hotellet. Dvs. det er dere som må bære eventuelle avbestillingskostnader ved sykdom eller endring i planer (og ikke jeg eller Kvik). Nærmere info om hotellrom og priser i påmeldingslinken.

Hvis noen foreldre/foresatte ikke ønsker å bo på Jula hotellet, eller ikke ønsker å bestemme/forplikte seg nå, må disse ordne overnatting selv. 

Link til cupens hjemmeside: https://skarasommarlandcup.se/

Har dere flere spørsmål? - Ring Frauke på 48193178.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline