Deniz, Teodor og Peder er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Des 2018


Deniz Kaili, Teodor Thorvaldsen og Peder Nomell signerte i dag nye avtaler som gjør at det blir å se i Kvik`e drakten i 2019 sesongen. 

Deniz Kaili(19) har mer eller mindre i hele sitt liv spilt i Kvik Halden FK, men med et lite gjesteopptreden på 1 år i FFK og 6 mnd. på utlån til et fotballakademi i Italia. Den lille fotrappe spilleren har fått med seg 30 kamper på A-lags nivå både i 2. og 3. divisjon. Vi håper at Deniz holder seg skadefri og dermed blir en utfordrer for de mer etablerte gutta. Deniz går på sitt fjerde år på A-lags nivå.

Teodor Thorvaldsen(18)kom tilbake til oss fra Sarpsborg 08 foran året sesong. Midtbanespilleren har vokst i sin utfordrerrolle. I løpet av sesongen har "Teo" vært involvert i 19 av 27 obligatoriske kamper. Vi håper og tror at Teo vil ta ytterligere steg kommende sesong når hele spillet vil foregå i enda større tempo. Ved siden av fotballen vil Teo fungerer som medtrener på J06/07

Peder Nomell (18) ble tatt opp til A-troppen i fjor høst etter gode prestasjoner på junior og rekruttlaget. Inneværende år har Peder til tross for sin skade etter båtulykke i sommer, vært involvert i 20 obligatoriske kamper. Med en god vinter bak seg og en oppkjøring uten skader, håper vi at Peder utvikler seg ytterligere og tar opp kampen om startplass mot mer etablerte spillere. Ved siden av fotballen vil Peder fortsette å jobbe på klubbens Fotballfritidsordning.

Vi er veldig glade for at unge gutter er med videre kommende året. Nå handler det å benytte seg av muligheten, trene godt og konkurrere hele veien om en plass i start 11er.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline