YX 7-eleven Brødløs er med som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Des 2018


YX 7-eleven hadde nyåpning den 12. desember med helt ny kjøpmann. Christian Hafsengen ønsket å bidra og samarbeidsavtalen ble undertegnet denne uken.

YX 7-eleven Brødløs og kjøpmann Christian Hafsengen tilbyr kundene en fantastisk god bilvaskemaskin, selvvaskeanlegg, varebilutleie, tilhengerutleie, fersk og nylaget mat, drikke, kioskvarer og et utvalg dagligvarer. Kundene skal oppleve serviceinnstilte ansatte som skall sørge for at alle kunder får en positiv opplevelse av å besøke YX 7-eleven Brødløs. Beliggenheten til stasjonen sørger for at de er et perfekt valg for veldig mange i lokalmiljøet. Velkommen til YX 7-eleven Brødløs!!

 YX 7-Eleven Brødløs Rokkeveien, alltid litt bedre! ︊

Dette sier Christian Hafsengen om samarbeidsavtalen: 

"Vi på YX 7-Eleven Brødløs ønsker og samarbeide med Kvik Halden FK på grunn av det flotte arbeidet som gjøres fra klubben med barn og ungdom i lokalmiljøet. Dette setter vi utrolig stor pris på. Vi håper på et godt og langt samarbeide som begge parter kan ha godt av i tiden fremover."

Vi er veldig glade for samarbeidsavtalen som også gir noe for våre medlemmer. Alle medlemmer i Kvik Halden FK får 40% rabatt på samtlige maskinvask året rundt hos YX . Her er det bare å vise medlemskort ved kjøp av bilvask. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline