Møter FFK i første hjemmekamp i 2.div 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Des 2018


Serieoppsettet kom ut i dag. A-laget starter borte mot nyopprykkede Sola i første serierunde som spilles helgen 13.-14. april. Sesongens storoppgjør mot FFK kommer allerede i den andre serierunden mandag 22.april som også er 2.påskedag. 

Kampoppsettet for Eliteserien og OBOS-ligaen kom onsdag. Oppsettet for  PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, mens de to øverste nivåene på kvinnesiden slippes fredag.

Men oppsettene er IKKE endelige på det som ble presentert i dag. 10. og 11. januar samles klubbene i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen for å diskutere seg frem til optimale kamptidspunkt – der det er mulig å endre. I det ligger blant annet justering mot flytider, optimalisering mot hjemmeklubbers arrangement og noen tilpasninger rundt Norsk Tippings oppsett.

Det som er endelig at kampene kommer til å spilles de helgene de har blitt satt opp til. Det blir enten lørdag eller søndag den helgen kampene er satt opp i.

Verdt å nevne er at vi møter Moss på Melløs i det som kan bli en 16.mai kamp og at vi møter de fleste forhåndsfavorittene til å vinne ligaen i de første serierundene..

 Hele oppsettet kommer etter hvert.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline