Sesongavslutning for ungdomsfotball

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2018


Prisvinnere 2018 med Jørgen Strand LarsenMandag ettermiddag arrangerte klubben sin årlige avslutning for ungdomslag i Strupehallen. Dette er en avslutning hvor det deles ut priser på årgangene og hvor årgangene i ungdomsavdelingen sammen avslutter årets sesong og ser frem mot neste års fotballsesong.

Ungdomsavslutning i Strupehallen begynner å bli en tradisjon. For tredje året på rad samler klubben alle årgangene i ungdomsfotballen(13-19 år)til sosial hygge med litt prat, premieutdeling og noe mat og drikke helt til slutt.

Årets avslutning startet ved at Styreleder og Daglig leder ønsket velkommen og fortalte litt om årets sesong både sportslig, men også litt mer generelt om klubben. Verdt å nevne er opprykk for begge seniorlag, KM-mesterskap for G13 og at mer eller mindre samtlige årganger kunne tilby kamper i både bredde og KM serie gjennom hele sesongen. I tillegg var Styrelederen veldig glad for å se at så mange ungdommer satt av kvelden til å bli med på avslutningen.

Det hele fortsatte med en samtale/intervju mellom Daglig leder og kvelden gjest, Jørgen Strand Larsen. Tema var fra "Strupe til Milano". 

Jørgen Strand Larsen(18) er som kjent tidligere Kvik Halden spiller som tross sin unge alder allerede har rukket å bli proff, spille en hel sesong i AC Milan, debutere i Eliteserien og Europa League for Sarpsborg 08 i tillegg er han fast inventar på U-landslag 

Jørgen tok oss med på en reise fra Strupe og oppstarten i Kvik Halden FK til en tilværelse i storklubben AC Milan. Jørgen var innom alt fra egentrening før og etter skolen, til en mer profesjonell og tilrettelagt hverdag i hans nåværende klubb, Sarpsborg 08. 

Meget nyttig prat med Jørgen for alle som var tilstede i hallen og hørte på denne kvelden. Jørgen Strand Larsen er forbilde for veldig mange barn og ungdommer i klubben vår. Han er en flott ambassadør for Kvik Halden FK.

Etter seansen med Jørgen, var det tur for premieutdeling. Klubben står for premier mens årgangene selv kårer følgende: "Årets spiller KM", "Årets spiller Bredde" og "Årets forbilde". Her var trenere på årgangene meget dyktige og kom med gode beskrivelser av vinnere for hver pris.

Etter prisutdelingen ble det tid til bildetaging og mat og drikke for samtlige deltagere.

Kubben takker samtlige for innsatsen i 2018 og håper å se dere igjen i 2019!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline