Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En liten statusoppdatering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2018Opprykk til Posnord liga for lokomotivet i klubben er som kjent nådd. Avdelingsoppsettet som kom forrige lørdag ga oss en klar pekepinn at vi er tilbake i et selskap vi ikke har vært i på en stund. Klubber som Levanger, FFK, Moss, Bryne, Hødd kommer til å entre Rødsjordet i 2019 sesongen. Men hva skjer ellers? Undertegnede ønsker å gi et kort innblikk i hva vi har det har jobbet med på kontoret den siste tiden.

De økonomiske rammebetingelsene er noe vi jobber med gjennom hele året. Etter opprykket i oktober har en del av arbeidshverdagen til undertegnede gått med på å skape økonomisk forutsigbarhet foran kommende året. En del møtevirksomhet med våre samarbeidspartner har blitt gjennomført. Dette både med tanke på å forlenge inneværende avtaler, men også for knytte til oss nye samarbeidspartnere.

Avdelingsoppsettet som vi fikk forrige lørdag, der vi i utgangspunktet må ut på hele ti flyreiser gjorde det ikke akkurat noe enklere hvis en ser på det isolertsett bare økonomisk, men vi velger å se på det som en litt større utfordring. En utfordring vi skal ta! Vi har ønsket oss tilbake til dette nivået og da hører det med at det blir en del mer reising. Vi skal konkurrere på et helt annet nivå enn i 2018. 

Arbeidet rundt A-stallen er noe som har pågått i flere mnd. allerede. Kent Bergersen, Jørgen la Cour og undertegnede kartlegger og setter sammen stallen for kommende året. Kontinuitet er viktig og de fleste av spillere fra årets stall vil få tilbud om å være med videre. Det som er helt sikkert er at Thomas Kolseth, Jesper Kragh og Alex Nadolski forlater klubben. Det vil komme mer avklaringer i nærmest fremtid. Her er det selvfølgelig økonomiske vurderinger hele veien. Vi er nødt til å treffe med de spillere vi evt. henter.

Utviklingsavdelingen er mer eller mindre satt. Der mangler vi et par trenere til for at den kabalen går opp. Vi har hatt gode samtaler med årgangene og er veldig fornøyd med de trenere vi har fått dit. Utrolig dedikerte og faglig sterke personer som kommende året vil jobbe med ungdommen i klubben vår.  Østfold fotballkrets har lagt merke til dette og derfra har det kommet skryt for at vi "satser" midler i utviklingsavdelingen. Dette er starten på noe vi ønsker skal gi flere haldensere på A-laget og i toppfotballen ellers.

I barneavdelingen kommer det til å skje en del forandringer kommende året når det gjelder spillenormer. Her skal årgangene spille to og to år av gangen i 3er, 5er, 7er og 9er fotball. Dette er noe som kommer fra NFF og noe vår krets skal følge. Dette vil gi oss noen utfordringer det første året i forhold til plass til både kamper og trening, men dette fikser vi!

Trenerveilederen har gjennomført evalueringsmøter med årgangene i barnefotballen. Dette er viktige møter for at klubben skal ta steg og for at vi skal kunne levere et bedre produkt ut mot våre trenere, spillere og foreldre. 

Vi har hatt en "klubbkveld" her på klubbhuset der G-Max Dikeveien var tilstede og solgte treningstøy til den store gullmedaljen. Dette er noe vi kommer til å gjenta flere ganger kommende året.

Nå om dagen er det arbeid med sponsoravtaler og rammebetingelser økonomisk som tar mye av tiden. Dette er viktig arbeid for hele klubben og her skal endene møtes for at vi skal være fornøyd.

Til slutt vil jeg takke alle frivillige som dag inn og dag ut bidrar til at Kvik Halden FK leverer. Den jobben dere gjør er enorm og uten dere hadde vi ikke vært det vi er i dag. TAKK!


Sportslig hilsen

Haris JukloKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline