David, Deni og Ole med nye kontrakter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Nov 2018


David Paulmin, Deni Hasanagic og Ole Strømsborg er alle tre klare for spill i rødt og hvitt kommende sesong. Trioen har skrevet under kontrakter som gjør at de blir å se på Rødsjordet i 2019.

David Paulmin kom til oss rett før sesongstart i 2018 og gjorde sine saker meget bra etter at Sondre Sødergren ble satt ut av spill på grunn av skade. Canadieren med fransk pass har skrevet under for 2 år. David vil ved siden av å spille fotball, trene keepere på akademi og ukentlige keepertreninger.

Deni Hasanagic kom til oss i sommervinduet. Etter noe forsiktig start i den røde og hvite drakten, har Deni vært et fast inventar på midtbanen i høstsesongen. Spilleren med fortid i  FFK, Oppsal og Skeid har signert på kontrakt ut kommende sesong.

Ole Strømsborg er kjent navn for alle fotballglade haldensere. Ole har flere sesonger bak seg i klubben og etter et lite opphold i TTIF var han tilbake i Kvik foran årets sesong. Etter noen "motor problemer" i starten av sesongen pga. overtrent kropp, har Ole greid å spisse inn formen mot de avgjørende kampene i sesongen. Ole blir å se på Rødsjordet i minst en sesong til.

Vi er svært glade for å ha på plass trioen videre. Kontinuitet er viktig og noe vi setter høyt når vi skal bygge lag for kommende sesonger. Flere signeringer kan komme i nær fremtid. Følg med!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline