Pipe Eksperten er med videre som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Nov 2018Pipeeksperten er med videre som samarbeidspartner for Kvik Halden FK.

Pipe Eksperten er som navnet tilsier, eksperter innen faget skorsteinsproblematikk, og er totalleverandør av godkjente løsninger for reparasjon av alle typer skorsteiner. I tillegg leverer Pipe Eksperten også nye stålpiper og elementpiper til proff og selvbyggere. Bedriften ble stiftet i 1991, og har hele tiden hatt fokus på god kvalitet til riktig pris. Nå etter over 20 års drift, er Pipe Eksperten as et av landets største og ledende firma innen rehabilitering av piper. Pipe Eksperten utfører mye arbeide selv på Østlandet, men har også et landsdekkende nett av autoriserte montører, som alle står til disposisjon med sine kunnskaper.

Hovedsakelig jobber Pipe Eksperten med større oppdrag for borettslag og sameier, men bedriften tar selvfølgelig også mindre oppdrag som rehabilitering av piper i eneboliger, videokontroller av piper, feilsøking av fyringsanlegg og montering av ildsted m.m.

VI er veldig glade for å ha Pipe Eksperten med på laget videre!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline