Dahles Auto Halden er med videre som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Nov 2018


Dahles Auto Halden er med videre som samarbeidspartner for Kvik Halden FK for to nye år.

Hos Dahles Auto Halden tilbys det salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Dahles Auto Halden hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.

Dahles Auto har solide eiere og er et selskap med lang og stolt historie med verdens største bilprodusent, Volkswagen, i ryggen. I tillegg har de et bredt produktspekter som oppfyller enhver kundes ønsker og behov. Dahles Auto Halden yter en høy grad av service for at du som kunde skal bli fornøyd, og alle ansatte hos Dahles Auto er genuint opptatte av å sette deg som kunde i fokus.

Dahles Auto er Østfolds største bilforhandler med forhandlere i nedre Glommaregion. Alle Dahles Auto forhandlere har også bilverksted og spesialisering innen bilskade. Dahles Auto sin ambisjon er å være Østfolds ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos Dahles Auto skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Kvik Halden FK er svært glade for å ha med Dahles Auto Halden som samarbeidspartner.

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline