Øystein klar for 2019!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Nov 2018


Øystein Lundblad Næsheim har kommet til enighet med klubben om å forlenge sin kontrakt ut sesongen 2019. Dermed er enda en brikke på plass foran det svært spennende kommende året.

Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016 sesongen, og etter en litt nølende start har Næsheim vært målgarantist i sesongene 2017 og 2018 med 50 mål på 54 obligatoriske kamper i serie og cup.
Næsheim har i lengre tid vært i fast jobb ved siden av spill for klubben, og ettersom han allerede har bodd i byen i 3 år begynner han å bli godt etablert  her i Halden.

Redaksjonen stilte et par spørsmål til Øystein ifm. signeringen:

1. Gratulerer med ny kontrakt, noen tanker rundt det??

Takk! Veldig godt fornøyd med å kunne dra på meg Kvik trøya også i 2019 sesongen. Det var egentlig aldri et vanskelig valg å ta,da klubben nå skal prøve seg i PostNord ligaen. Det er noe jeg har lyst til å være med på.

2. PostNord liga neste år, hvordan ser du på det? Hva blir viktig?

Gleder meg veldig! Det blir en helt ny hverdag når det kommer til nivået på motstanderne. Vi må bygge videre på det vi gjorde bra i 2018, og bruke vinteren godt på å utvikle laget og enkeltspillerne. I tillegg må vi nok få inn noen nye for å kunne være konkurransedyktige neste år. Nå er vi en del av Norsk Toppfotball og det føles veldig bra!

Sportssjef Haris Juklo forteller om veldig mye aktivitet ukene etter at sesongen var over. 

"En jobber kontinuerlig med rammebetingelser foran kommende sesong for både A-laget men også klubben generelt. Det meste av tiden etter opprykket har blitt brukt til å få på plass trenerteam rundt senior foran kommende året og der nærmer vi oss mål. Videre vil vi gjennomføre samtaler med spillere i A-troppen og en skal ikke se bort ifra at det kommer flere signeringer de nærmeste dagene".


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline