Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

OPPRYKK!!!!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Okt 2018


Foto: Halden ArbeiderbladA-laget tok alle tre poeng på Strandajordet gress og sikret dermed opprykk til PostNord liga i 2019!!

Forutsetningene før kampen var klare, med seier på Vestfossen vil haldensere uansett utfall i Kirkenes mellom Bjørnevatn og Eidsvold, være klare for 2.div i 2019.

Det hele startet på en verst tenkelig måte hvor Vestfossen tok ledelse etter bare 8.minutter. De mange tilreisende haldensere måte bite negler lenge i spenning. Selv med dominans i banespillet og antall sjanser så ville ikke ballen i mål for haldensere. 

Nærmest i 1.omgang var Mathias Engebretssen med et skudd som traff aluminium.

Andre omgang startet med at Peder Nomell kom inn for Jeser Kragh. Det var Nomell som skjøt hull på motstanderens keeper. Etter 65.minutter klinket han ballen i mål fra 6-7 meter bak en sjanseløs Vestfossen målvakt til stor jubel for tilreisende supportere.

Enda mer jubel skulle det bli. I det 72. minutt scoret Björn Berglund seiersmålet og sendte haldensere til himmels!! Velfortjent ledelse som holdt seg helt til dommeren blåste av og dermed OPPRYKK TIL POSTNORD!!

En fantastisk sportslig sesong for jr. og seniorstallen hvor både rekruttlaget(blanding av jr. og senior spillere) og A-laget rykket opp! To opprykk på en sesong er imponerende og skal nytes i allefall ut søndagen. 

Mandag starter jobben med å stable på beina et så godt opplegg slik at en i 2019 også stiller godt forberedt til det som venter oss.

Neste år kan motstandere på Rødsjordet være Elverum, Hødd, Bryne, Asker, Egersund, Alta, Moss osv. Det blir knalltøft, men vi gleder oss!!

Takk til dere alle som støttet oss på Strandajordet gress!!

Kampfakta:

26.serierunden

Vestfossen - Kvik Halden FK 1-2(1-0)

Tilskuere: 300

Mål:

1-0 Berntzen 8.min

1-1 Nomell 65.min

1-2 Berglund 72.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg(Durhuus), Hasanagic, Suka Suka, Engebretsen, Kragh(Nomell), Nærheim(Agu), Berglund(Kolseth).0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline