Storseier i årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Okt 2018


KvikFoto: Kristian Bjørneby, HA

A-laget tok imot Østsiden til årets siste kamp på stadion. Laget fra Fredrikstad rykket ned til fjerde divisjon i forrige runde. Haldensere på sin side har fortsatt mye å kjempe om. Tabelledelsen skulle forsvares inn mot siste serierunde. 

Øystein Næsheim ga haldensere ledelse før to minutter var spilt. Spissmakker Berglund økte ledelsen til 2-0 i det 29. minutt etter fint forarbeid av Engebretsen. Bare tre minutter senere var det Engebretsen sin tur. Med en lekker avslutning fra langt hold økte han ledelsen til 3-0, noe som stod seg til pause.

Andre omgang var ikke gammel før Næsheim var frempå igjen. 4-0 etter 50 spilte minutter. Samme mann sendte haldensere i 5-0 ledelse etter 70 min. Det var for øvrig Næsheim sitt tredje mål for dagen og det 24. målet i serien.

Holgar Durhuus og Peder Nomell avsluttet kampen som spisspar. De ville ikke være noe dårligere enn Berglund/Næsheim. Durhuus økte ledelsen til 6-0, mens Nomell fastsatte sluttresultatet med 7-0 bare minuttet etter.

En god kamp fra hjemmelaget, noe som lover godt foran siste kampen mot Vestfossen. Med seier der vil haldensere rykke opp til Postnord ligaen. Det vil i så fall være det høyeste sportslige nivået klubben kvalifiserer seg til siden 80-tallet. Sist klubben var i 2.divisjon i 2016, var det fire 2.div. avdelinger. Det har nå blitt krympet til bare to avdelinger. Med andre ord, mye tøffere sportslig utfordring. Vi gleder oss til Vestfossen!

Vi vil til slutt rette stor TAKK til alle dere som de siste kampene både på stadion og på bortebane er med og støtter oss! Det setter vi enormt pris på. Vi håper å se mange haldensere på Vestfossen om ei uke. Bli med og støtt oss på vår vei til Postnord.

Kampfakta:

25. serierunde

Kvik Halden FK - Østsiden IL  7-0(3-0)

Tilskuere: 553

Gule kort: Lund(Kvik Halden FK)

Mål:

1-0 Næsheim  2.min

2-0 Berglund  29.min

3-0 Engebretsen  32.min

4-0 Næsheim  50.min

5-0 Næsheim  70.min

6-0 Durhuus  86.min

7-0 Nomell  87.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Agu), Sæter-Mehmeti, Lund, Moberg, Suka Suka(Thorvaldsen), Hasanagic, Engebretsen, Kragh(Horvath), Berglund(Nomell), Næsheim(Durhuus)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline