Seier over Godset 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Sep 2018


Foto: Atle Wester Larsen

A-laget fortsetter å vinne fotballkamper. For femte gang på rad går haldensere av banen uten å slippe inn mål. Det blir det poeng av.

Et ungt Godset 2 gjestet Halden stadion denne mandag kvelden. Bortelaget bet godt fra seg gjennom hele kampen. De var kompakte, spilte ball og gjorde det de kunne for å stå imot.

Første omgang var jevnspilt med et par muligheter til hjemmelaget og en del ballbesittelse for bortelaget uten at det ble skapt noe som helst.

Andre omgang startet på best mulig måte når Dardan stanget inn 1-0 ledelse etter en flott slått corner fra Jesper. Rett etter hadde Mathias en stor mulighet til å sende hjemmelaget i 2-0 ledelse, men skuddet gikk like utenfor.

Utover omgangenvar det Godset som trillet ball, men det var hjemmelaget som skapte farligheter. Godset sin eneste målsjanse kom på overtid etter en retur på corner.

Alt i alt en fortjent seier for hjemmelaget som fremstår som bunnsolide om dagen.

Neste kamp er på bortebanen mot Bjørnevatn rett på utsiden av Kirkenes.


Kampfakta:

20.serierunde

Kvik Halden FK - Strømsgodset 2 1-0(0-0)

Tilskuere: 174

Mål:

1-0 Sæter-Mehmeti 49.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Shabani(Horvath), Engebretsen(Thorvaldsen), Hasanagic, Suka Suka, Kragh(Durhuus), Næsheim(Nomell), Berglund
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline