2013-årgangen er i gang

Postet av Kvik Halden FK den 18. Sep 2018

Forrige fredag hadde 2013-årgangen sin første trening i klubben, og allerede til fredag er det ny trening. Foto: Fredrik Wille

Tidlig start
Klubben har de seneste årene valgt å starte opp på høsten det året barna fyller 5 år. Treningsgruppen er felles for både gutter og jenter, og man kan prøve ut fotball frem til jul uten å måtte betale noe. I forkant av oppstarten har det vært kontakt mellom klubben og foreldre som vil bidra, men det er fortsatt ønskelig med flere foreldre som bidrar på treningsfeltet. Desto flere som bidra, desto bedre blir tilbudet til barna.

Vellykket oppstart
Hele 21 barn møtte på Strupe Kunstgress for å delta på trening forrige fredag, og det var mye fotballglede å se på treningsfeltet. Smilene satt løst, og barna var innom både krabbesista, hermegåsa, scoringstrening og småspill. Avslutningsvis samlet barna seg i ring og gjennomførte klubbens velkjente kamprop.

Det er fortsatt plass til flere, og alle som ønsker å prøve er velkomne til Strupe Kunstgress for trening førstkommende fredag kl. 17:00. Vi ønsker at alle møter minimum 5 minutter før treningsstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline