Juniorlaget med seier mot Råde

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2018


f.v Oliver, Thomas og Niklas

Juniorlaget med sterk seier borte mot Råde i onsdagens serierunde for junior. Niklas Fjellstad(bilde) scoret 3 mål og Oliver Sandtrø(bilde) 1 mål da Råde ble besieret med 4-0 på bortebane.

For første gang i år slapp utespiller Alek Nadolski å stå i mål. Endelig kunne han "få lov" til å spille ute for juniorlaget. Med keeperdebutant Thomas Joahansen(bilde) mellom stengene fikk juniorlaget for første gang i år en som er keeper, i mål.

Thomas kom til oss fra Sarpsborg 08 helt på tampen av amatørvinduet. Han er en spennende keeper som til tross for sin unge alder(født i 2000) allerede har rukket å stå en god del kamper i 3.divisjon for 08. Thomas blir den siste tilveksten i høstens A-tropp.

Juniorlaget hadde fullstendig kontroll på gårsdagens match og vant fult fortjent 4-0 i en kamp som i realiteten aldri ble så spennende som en kunne forvente på forhånd. Bunnsolid deffensivt og med en Fjellstad på topp som scorer i hver eneste kamp om dagen, var det liten til om at poengene skulle bli med hjem til Halden.


Kampfakta:

11. serierunde Junior Elite Østfold

Råde IL - Kvik Halden FK

Mål:

0-1 Sandtrø

0-2 Fjellstad

0-3 Fjellstad

0-4 Fjellstad


Kvik Halden FK: Johansen, Kaili, Nadolski, Khan, Shabi, Bråtekas, Ottestad Hansen, Fjellstad, Seferi, Andersen, Ryland, Ekeli, Stenrød, Sandtrø, Sætre

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline