G2005 med rent bord i Porsgrunn

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Aug 2018

G2005 var forrige helg i Porsgrunn med to av sine lag. Der gjorde de rent bord og gikk til finalen med begge lagene.

Lagleder Rune Grimstad skriver:

"For tredje året på rad reiste Kvik Haldens gutter 2005 helgen 10-12/8 til Porsgrunn og Fjordline cup. Cupen arrangeres på Urædd IF `s flotte anlegg hvor bla Statoil talentleir blir arrangert hvert år. Skolene som blir benyttes til overnatting ligger tett innpå banene så alt er tilrettelagt for en flott opplevelse både sosialt og sportslig. Dette er også grunnen til at årgangen har reist til denne cupen 3 år på rad. Det ble arrangert et stort discotek lørdag kveld slik at danse og «flørte genene» til en 13 åring fikk prøvd seg, utfallet her er litt mindre kjent. Lagene som var påmeldt kom fra Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus og Oslo i tillegg til Kvik.

Kviks gutter 13 er en stor årgang med 3 lag som spiller 9 er fotball og teller 40 spillere, de er vanligvis delt inn på 3 nivåer og spiller i hver sin serie. Alle tre lagene ligger i toppen på sitt nivå. På Fjordline cup ble de som var med

(27 stk) delt inn 2 jevne lag med spillere fra alle 3 lagene. På cupen var det 16 lag påmeldt som igjen var delt inn i 4 grupper, Kviks 2 lag viste seg frem fra sin beste side på lørdagen og feide unna gruppespillet med 6 seire av 6 mulige og totalt 29-2 i målforskjell. Søndag var det klart for kvartfinaler og begge lagene møtte litt bedre motstand, men igjen gikk de seirende ut med henholdvis 4-0 og 1-0 serie mot Fet 1 og 2 fra Akershus. Oppsettet var heldigvis på vår side slik at Kviks lag ikke kunne møtes før i en evt finale.

Det ventet sterkere motstand i semifinalene og Kviks lag 1 møtte hjemmefavoritt Urædd 1 på hovedarenaen som faktisk ble fylt opp med en god del tilskuere, bla fra TTIF `s jenter 13 som heiet ivrig. Polkagrisene gikk ut i 100 og feide over hjemmelaget som ikke helt skjønte hva som traff dem før det stod 4-0 til pause. Gutta hadde god kontroll og ga seg ikke før det stod 6-0 på tavla.

På andre siden av tribunen og på banen ved siden av spilte Kviks lag 2 en jevn kamp mot Frigg 1 fra Oslo. Kvik var det førende laget, men det det drøyde helt til 2 minutter før slutt at måltyven Benjamin Kielland satte inn 1-0. Jubelen steg til uante høyder og alle inne på stadion skjønte at det skjedde noe. Hvem scora??? Jubelen ble like stor her da vi fikk melding om at polkagrisene på bane 2 også gjorde jobben. Vi hadde nå 2 lag i finalen.

Laglederne tok dermed et kjapt lite møte og bestemte seg raskt for å ikke spille selve finalen. Pokalen skulle uansett hjem til Strupe og de ønsket at alle spillerne skulle få reise hjem som vinnere. Spillerne har stått sammen side om side hele helgen, både sosialt og sportslig, så da ble det en flott avslutning for alle sammen.

Pokalen ble utdelt til en samlet Kvike tropp og de to kapteinene, Markus Grimstad og Frederik Adolfsen, fikk gleden av å motta beviset til et skikkelig jubelbrøl fra alle spillerne og tilskuerne fra Halden.

Dermed ble en flott helg i Porsgrunn avsluttet på absolutt beste måte, ingen nevnt ingen glemt, alle spillerne la ned en fantastisk innsats og lagmoral.

Laglederne var Bredo Gylvik, Frode Lundberg og Rune Grimstad.

Neste år satser årgangen på Norway cup…………"0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline