Den neste kampen er den viktigste

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Jul 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

Skjetten kommer på besøk til søndagens kamp på Halden stadion. Bortelaget skapte nok utfordringer for haldensere i sesongens første seriekamp i Oslo.

Kan haldensere gå til en velfortjent ferie med 8 seiere på rad?

Trener Kent Bergersen før søndagen kamp:

Da har vi kommet frem til siste kampen før en fotballferie, men den første kampen etter at vi har spilt ferdig vårsesongen. Skjetten er motstander hjemme på Halden Stadion på søndag kl 14.00.

Skjetten var vår første motstander i serien i år. En kamp vi måtte kjempe hardt for poengene, men der vi vant 1-0 tilslutt. Det er faktisk den eneste kampen i år hvor vi har vært underlegne i målsjanser(2-5). 

Skjetten hadde ambisjoner om å være med i toppen av tabellen, men har slitt denne vårsesongen og ligger nå under nedrykksstreken med 13 poeng. De er helt klart et bedre hjemmelag enn bortelag og står bare med en borteseier på 7 forsøk.

Vi står med 7 strake seiere der vi har holdt nullen bakover i de 4 siste kampene. Det er sterkt og jeg er imponert over hvordan spillerne klarer å nullstille seg foran hver kamp. De jobber hardt på hver eneste trening for å bli enda bedre utgaven av seg selv. De klarer uke etter uke å ha fokus på neste trening og kamp. Det blir det gode prestasjoner av noe som gir gode resultater.

Den neste kampen er alltid den viktigste og sånn blir det mot Skjetten nå også. Klarer vi å gjøre jobben på søndag, så har vi satt oss i en god angrepsposisjon foran høstsesongen. Da kan vi ta oss noen velfortjente dager ferie med egentrening før vi møtes igjen 2. august for en liten oppkjøring foran høstsesongen. Første seriekamp på høsten blir mandag 13. august mot LSK 2. Etter det kommer Lørenskog og Eidsvold Turn i de 2 neste kampene, som vil bli helt avgjørende for hvor spennende høstsesongen vil bli.

Vi stiller med en sulten gjeng på søndag som har lyst til å få en fin inngang på ferien  Vi gleder oss til kamp!

Møt opp og støtt guttene frem til ny seier!

Kent
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline