Gjelleråsen gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jun 2018

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget møter nyopprykket Gjelleråsen til lørdagens batalje på Halden stadion. Haldensere har vunnet sine fire siste kamper og håper at en god prestasjon skal øke seiersrekken.

Kent Bergersen før kampen:

"Ukene går fort og brått er helgen her igjen, og denne lørdagen er det ny hjemmekamp på stadion mot nyopprykkede Gjelleråsen kl 15.00.

Gjelleråsen, som trenes av tidligere storspiller Bent Inge Johnsen, har hatt en god sesong så langt. De ligger faktisk helt oppe på 4. plass på tabellen etter 10 serieomganger. Gjelleråsen er det tredje mest scorende laget hittil, så her må vi være på tærne og prestere minst på det nivået vi har vært på i det siste. Gjelleråsen slo for eksempel Kråkerøy 4-0 i sin siste bortekamp, og vant 4-2 hjemme mot Godset 2 i forrige kamp, sterke resultater.

Vi har raidet opp 4 seire på rad nå, og er i god stim, det har ført oss opp på andre plass på tabellen, men Eidsvold Turn bare vinner og vinner, så vi har ikke noe annet valg enn å fortsette med å vinne kamper selv. 

Mye av grunnen til at vi har fått opp en seiersrekke nå er at vi har fått opp intensiteten i spillet vårt. Vi jobber for hverandre og den defensive strukturen er god. Vi er nå nede på akkurat ett mål i snitt bakover, det er bra, og det er en herlig `go` i laget!

Det er fire kamper igjen før ferien, alle på gress. Tre av kampene er hjemme mot Gjelleråsen, Vestfossen og Skjetten.  Vi har en bortekamp mot Østsiden.

Vi står foran noen tøffe kamper før ferien, men samtidig helt klart mulig å vinne alle av hvis vi klarer å være stabile, å levere stabilt gode prestasjoner.

En annen viktig del av dette er også at vi klarer å holde troppen sykdoms og skadefrie. Vi har som kjent langtidsskader på Josef, Holgar og Peder. Sondre har vært en del syk og skadet. Vi tåler ikke stort mer av skader, derfor var det også viktig at vi fikk inn en ny spiller i Deni Hasanagic i forrige uke.

Vi gleder oss til ny kamp på stadion, og håper at vi ser enda flere komme å støtte oss til maks innsats!"

Kent


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline