Ö-bollen 15.-17. Juni 2018

Postet av Jenter 2006 og 2007 den 22. Apr 2018


Nå er det på tide med påmelding til sommerens store cup-eventyr i Sverige: Vi skal delta i Ö-bollen igjen, fotballcupen på øya Öckerö utenfor Göteborg som vi var med på i fjor.

Link til påmelding: Påmelding jenter Ö-bollen 2018 (frist søndag 29.4.!)

Litt info, slik at dere vet hva dette innebærer og koster:

Vi reiser fredag 15.6. ettermiddag med privatbiler fra Halden til Öckerö. Kjøretid litt i underkant av 3 timer, inkl. ferge (gratis). Vi kommer hjem igjen på søndag 17.6. på kvelden.

Jentene overnatter på skole (må ha med liggeunderlag og sovepose) og får middag fredag, frokost, lunsj og middag lørdag samt frokost og lunsj søndag.

Overnatting og mat koster 750.- NOK per jente. (Fra arrangøren: I år inngår en T-skjorte i denne deltagaravgiften.)

Vi trenger 2 voksne (helst damer) som overnatter på skolen sammen med jentene. Disse to vil få dekket overnatting og mat av lagskassa.

Jørgen og Lars Erik er lagledere under kampene. Mellom kampene og når vi har ledig tid på dagtid skal medreisende foreldre/foresatte ha ansvar for sitt barn. Det er selvfølgelig mulig at en jente kan være med uten foreldre/foresatte, men da må man inngå en fast avtale med en medreisende foreldre.

Kostnader: Som nevnt ovenfor, 750.- NOK for overnatting og hovedmåltider. Skal betales begynnelsen av mai, nærmere beskjed kommer. Dersom jenta sitter på i bil med noen andre: 200.- NOK i bensinpenger, betales direkte til sjåføren. I tillegg trengs det lommepenger til kiosk. 150-300 SEK?

Overnatting foreldre/foresatte og søsken: Det er mulig å bestille felles overnatting. Denne er som i fjor på vandrehjemmet til "Nimbus Öckerö". Info om rom og priser i påmeldings-linken.

Link: Påmelding overnatting foreldre/foresatte og søsken (frist søndag 29.4.)

Hvis noen foreldre/foresatte ikke ønsker å bo på "Nimbus Öckerö", må dere ordne overnatting selv. Det finnes mange muligheter i Göteborg, og noen få på Öckerö og naboøya Hönö. Sjekk cupens hjemmeside for info.

Link til cupens hjemmeside: http://www.obollen.se/sommar

Har dere flere spørsmål? - Ring Frauke på 48193178.


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline