Seier i generalprøven

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Apr 2018

Årets siste treningskamp ble gjennomført på lørdag, da Follo ble beseiret 3-2 på Strupe Kunstgress. Foto: Halden Arbeiderblad

God oppkjøring
Klubbens a-lag har siden oppstarten i januar hatt en god oppkjøring, hvor spillergruppen tidlig ble satt. Dette har bidratt til at det hele veien har vært stor konkurranse om plassene på laget, noe som også har gjort at mange har fått mye spilletid i treningskampene. Kent Bergersen har følgende tanker om helgens seier over Follo;

"Det var en veldig fortjent seier, selv om den satt langt inne, seiersmålet kom først 4 minutter før slutt, men det var en matchvinnerscoring av høy klasse, Øystein Lundblad Næsheim demper en flott langspasning fra Argtim Shabani på høyre lår og klinker den i motsatt kryss med venstre fot, vakker scoring.

Vi starter kampen bra med et aggressivt høyt press, og skaper en veldig stor sjanse allerede før minuttet har gått, situasjonen etter blir Enal Hasurdzic felt uregelmessig inne i feltet og vi får straffe, den ekspederer Björn Berglund sikkert i mål. De neste 10 minuttene skaper vi 3 gode muligheter til uten at det forandrer målprotokollen. Etter en meget bra start får vi en kalddusj etter et unødvendig balltap og litt klønete forsvarsspill etter 12 minutter, og Haldengutten Seteklev kunne sette ballen i mål etter at han rundet av Sondre Sødergren og satte ballen i tomt bur.

Flere mål blir det ikke i 1. omgang. 2 omgang blir en omgang hvor vi har ballen hele tiden og skaper mange store sjanser, i det 65 minutt får vi betalt for høyt press, hvor Mathias Engebretsen vinner ballen og får spilt ballen til Björn Berglund som server Øystein Lundblad Næsheim for blank goal. Men det går ikke mer enn 5 minutter før vi slipper til Follo for lett til inne i vår egen boks, pang sa det og 2-2 var et faktum. Derfra og ut produserte vi flere store muligheter, og som skrevet tidligere var det veldig fortjent når seiersgoalen kom.

Det var en godkjent generalprøve, men vi har enda mer inne, vi slipper inn for enkle baklengsmål, og effektiviteten må bli bedre. Vi vinner sjansestatistikken 13-3, da bør seieren være mer komfortabel enn med ett mål. Vi skal også lette litt på treningene nå siste uka før seriepremieren, så vi får litt mer sprut i beina og overskudd.

Vi har hatt en god vinter med mange spillere på trening hele tiden, det gjør at vi bør være meget godt forberedt nå når sesongen starter. Fasiten etter 9 treningskamper er 6 seiere, 2 uavgjorte og ett tap, seirene har kommet mot 3-4 div lag, uavgjorte og tap mot lag fra nivået over oss.

Øvinga er slutt, nå starter alvoret, vi gleder oss, vi skal være med å kjempe om et opprykk!

Neste oppgave for gjengen vår nå er seriestart i 5 div mot Lervik på onsdag, før seriestart i 3 div mot Skjetten på lørsdag."0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline