3-1 sier for A-laget over Tønsberg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mar 2018


(Foto: Atle W. Larsen, HA)

A-laget tok sin fjerde seier av fire mulige i lørdagens treningskamp mot FK Tønsberg på Strupe kunstgress.

Kenta om kampen:

"Seiersrekken fortsetter etter at FK Tønsberg ble slått 3-1 lørdag formiddag etter at det sto 2-0 til pause.

Hittil i vinter har det vært andre omgangene våre som har vært de beste, men denne gangen ble det motsatt. Første omgang var stort sett bra, vi styrer kampen mot en lavtliggende motstander som gjør det vanskelig for oss å skape så mye sjanser. Vi maler på og spiller et ganske bra varierende angrepsspill, men hvor vi sliter litt på siste 1/3 av banen. Vi får allikevel to 2 kjappe scoringer av Bjørn Berglund etter litt over halvtimen. Tønsberg kom på noen småfarlige kontringer, men vi fikk ryddet opp i det, før det førte til noen målsjanser.

Spillet i andre omgang fortsetter med at vi har mye ball og vi scorer mål tidlig i omgangen når Øystein Lundblad Næsheim stjeler ballen fra en forsvarer og scorer sikkert.

Etter dette faller intensiteten og kvaliteten på det vi gjør resten av kampen.. Vi kontrollerer fortsatt kampen og Tønsberg skaper ingenting, men vi mister veldig tempo og presisjon i det vi foretar oss med ball. Det fører til at rytmen i angrepsspillet er fraværerende.

Vi lar hele troppen få spilletid i denne kampen. Det fører til at det blir en del bytter utover i andre omgang, som gjør at det blir litt uryddig. Tønsberg får sine to sjanser i kampen, hvorav den første går i mål etter at vi har "sikk sakk" linje i forsvar. Bortelaget scorer alene med Sondre Sødergren i vårt mål.

For å oppsummere så er vi selvsagt fornøyd med at vi vinner vår fjerde kamp på rad. Vi er ok fornøyd med første omgang, men vi hadde forventet å holde kvaliteten oppe også i andre omgang, noe vi ikke klarte. Årsaken vet jeg ikke nå.

Vi scorer fortsatt bra med mål, og våre to toppscorere fra fjoråret vet fortsatt hvor målet står. Vi hadde som målsetting i denne kampen å holde nullen bakover, men det røyk på slutten. For å se det positive så er det bra at vi ikke slipper Tønsberg til mange store  sjanser.

Vi tar på ei ny uke med mål om forbedre oss enda mer i mange faser av spillet, og skal være klare når Drøbak/Frogn kommer til Strupe på lørdag med kick off 12.00".

 

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline