Daglig leder er å treffe noen kvelder

Postet av Jenter 2010 og jenter 2011 den 23. Jan 2018

Hei

Det har kommet forslag om å se på muligheten for å ha kveldsåpen administrasjon enkelte dager i løpet av en periode. Dette for å være mer tilgjengelig for lagledere, trenere og foreldre. 

Dette synes vi er en god ide, og noe vi gjerne vil prøve å få til! I første omgang ser vi for oss å ha kveldsåpent på klubbhuset mandag hver fjortende dag fram til etter påske. For det meste kommer jeg til å være på kontoret. Da kan de som lurer på noe ta seg turen opp ved behov. Jeg vil i tillegg få muligheten til å treffe flere, og få med meg mer av det som skjer ute på feltet. 

Det er selvfølgelig også åpent for at alle dere som bare har lyst til å ta en tur opp, slå av en liten prat og ta en kaffeJ. Jeg håper å se mange av dere ta turen innom, og at dere informerer videre på årgangen og ut mot foreldre på årgangen om tilbudet. Velkommen skal dere væreJ.

 

Plan for kveldsåpne mandager:

Mandag 12.februar kl 17-20

Mandag 26.februar kl 17-20

Mandag 12.mars kl 17-20

Mandag 19.mars kl 17-20

Tirsdag 3.april kl 17-20

 

Når påsken er over og sesongen og seriespill starter for fullt, vil vi vurdere å ha en kveld åpent i uka. Det vil også vurderes hvilke dag som er mest hensiktsmessig å ha kveldsåpent på da.

 

 

Ha en fortsatt fin dag!

 

Mvh

Marthe Forsth-Svensson

Daglig leder, Kvik Halden FK

marthe@kvikhalden.no

+47 90948922


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline