Avdelingsoppsettet for 2018-sesongen er klart!

Postet av Kvik Halden FK den 2. Des 2017


Neste sesongs avdelingsoppsett er klart, og klubbens a-lag havnet i Norsk Tipping Ligaen Avdeling 2.


Tre lokaloppgjør

I årets sesong var halvparten av lagene fra Østfold, men siden både Sarpsborg 08 2 og Sprint/Jeløy rykket ned, og Moss rykket opp var det tidlig klart at det ble færre lokaloppgjør i 2018-sesongen. Klubben er svært fornøyd med å likevel få tre Østfold-oppgjør i neste sesong, og gleder seg til å gjeste både Selbak, Kråkerøy og Østsiden. I tillegg havnet klubben nok en gang i samme avdeling som Strømsgodset 2, som man har kjempet mot de siste to sesongene. Det siste laget fra årets sesong som man møter igjen neste sesong er Vestfossen, og det er ingen tvil om at klubben håper å reise til Vestfossen når gresset har satt seg noe bedre enn i årets sesong.


Nye bekjentskaper

I neste års avdeling er det også duket for lag klubben aldri tidligere har møtt. Blant annet skal man til Finnmark og møte Bjørnevatn. I tillegg til Bjørnevatn skal a-laget flere turer til Akershus og møte blant annet Skedsmo, Gjelleråsen og Lillestrøm 2. Nederst i artikkelen kan du se alle lagene a-laget skal møte i 2018-sesongen.


God treningsperiode

A-laget har siden serieslutt holdt det gående med fire treninger i uken. Mange spillere har vært på gjestetreninger og prøvespill, og tidvis har nivået vært svært bra på treningene. Likevel er stallen langt i fra klar, men som kjent er flere viktige signeringer allerede på plass. Klubben håper å kunne ha flere spillere på kontrakt når oppkjøringen for alvor starter i januar, og muligens kommer det noen signeringer allerede i løpet av de neste ukene. 


Norsk Tipping Ligaen Avdeling 2:

Eidsvold Turn
Skjetten
Lørenskog
Skedsmo
Gjelleråsen
Lillestrøm 2
Østsiden
Kvik Halden
Selbak
Kråkerøy
Valdres
Vestfossen
Strømsgodset 2
Bjørnevatn


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline