3.div. A-laget møter Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2017


Etter 0-2 tap hjemme mot Ørn Horten i forrige seriekamp, er det denne helgen Kråkerøy IL a-laget skal bryne seg på. Haldensere reiser i dag inn til Fredrikstad stadion for å møte laget fra Blomsterøya

Revansjelystne

Haldensere er revansjelystne og ønsker å komme tilbake på vinnersporet så fort som mulig. Prestasjonene fra kampen mot Ørn Horten skal tas med i dagens kam og forbedres noe ytterligere. Effektiviteten foran mål som har kjennetegnet haldensere i årets sesong, skal en finne tilbake til igjen.

Vårens oppgjør mot Kåkerøy IL endte med 2-2 og poengdeling på Halden stadion. En kamp haldensere hadde god kontroll på og ledet 2-0 til pause, men hvor svikt på døballer i andre omgang ble avgjørend for poengtapet.

Noen ute

Til dagens kamp disponerer trener Kent Bergersen tilnærmet hele troppen. Unntak er Ardijon Berbatovci som må sone for gule kort og Drilon Turkaj som ikke er tilgjengelig. Magnus Hart er som kjent langtidsskadet. I fraværet av Ardi og Drilon er det muligheter for at andre spillere kommer inn og viser at de er å regne med.

Hvem Kent Bergersen velger ut til å starte dagens kamp og vil poengene bli med tilbake til Halden?

Svaret får du på Fredrikstad stadion lørdag kl 16.00. Vi sees!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline