Gratulerer til Uranik

Postet av Gutter 2002 den 2. Jun 2017

Uranik har i dag blitt tatt ut til Statoils talentsamling i Porsgrunn. Det er første gang man arrangerer en slik samling for 14-åringer og han er en av 45 gutter som er tatt ut.

Gratulerer - det er ikke mange gutter fra Halden som har opplevd dette tidligere!

G02 er stolte over at Uranik er med, men vi håper også at Uranik er stolt over å tilhøre G02. Uten kombinasjonen av egen innsats samt innsatsen til Robert og trenerteamet de siste årene pluss resten av guttene så er det ikke sikkert at denne sjansen hadde dukket opp.

Nå starter den "tøffe" jobben - nå er det viktig at du "holder beina på jorda" og ikke blir "cocky". Det er nå du må vise ovenfor dine trenere og lagkamerater at denne plassen er fortjent - og en god porsjon ydmykhet ovenfor de du er sammen med hver dag og ikke minst de du møter i Porsgrunn blir viktig.

Abdir, Adrian Aa., Adrian M., Arnit, Criss, Einar, Elias, Henrik, Håvard, Isak, Jacob, Johannes, Jørgen, Kristian S., Kristian H.K., Laurits, Ludvig, Marieluise, Matias, Max, Ola, Oskar, Osma, Peter, Petter, Rasmus, Ron, Sigvard, Silas, Simen, Trim og Zaki ønsker deg lykke til. Det samme gjør selvføglelig Robert, Kent, Kjartan, Kjell Ove, Espen, Morten og Fredrik!

Walk on .....


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline