Ö-bollen 9.-11.juni

Postet av Jenter 2006 og 2007 den 3. Mai 2017

Bare litt over en måned til sommerens store cup-eventyr i Sverige: Vi skal delta i Ö-bollen, en fotballcup på øya Öckerö utenfor Göteborg.

Fra før av har jeg registrert at følgende jenter skal være med: Maren, Andrea, Guro, Cajsa, Eline, Saga, Ella, Ida, Sigrid, Mari og Iris. Så har jeg registrert at Amalie ikke kan være med.

Trenger svar fra Karoline, Djellza, Leah og Melissa sine foreldre om de skal være med: Les denne artikkelen nøye og svar ved å klikke på linken nederst i artikkelen.

Og for alle jenter som skal være med gjelder: Dere må nå innbetale kr. 600.- NOK for overnatting og mat til lagskassa, konto nr. 1105.28.27991. Merk innbetaling med jentas navn. Betalingsfrist: Så fort som mulig, senest søndag 7.5.

Jentene få da overnatte på skole (må ha med liggeunderlag og sovepose) og får middag fredag, frokost, lunsj og middag lørdag samt frokost og lunsj søndag.

Vi reiser med privatbiler på fredags ettermiddag (9.6.) og er hjemme igjen søndag kveld (11.6.).

Kari og Kjersti (mødrene til Guro og Mari) skal overnatte på skolen sammen med jentene. Jørgen, Lars Erik og Frauke er lagledere under kampene. Mellom kampene og når vi har ledig tid på dagtid skal medreisende foreldre ha ansvar for sitt barn. Det er selvfølgelig mulig at en jente kan være med uten foreldre, men da må man inngå en fast avtale med en medreisende foreldre. Alle jenter som er påmeldt så langt har med seg foreldre. Til dere som ikke er påmeldt enda: Da vet dere hvem dere kan snakke med for eventuelt å inngå avtale.

Kostnader: Som nevnt ovenfor, 600.- NOK for overnatting og hovedmåltider. Skal betales nå. Dersom jenta sitter på i bil med noen andre: 200.- NOK i bensinpenger, betales direkte til sjåføren. I tillegg trengs det lommepenger til kiosk, eventuelt noe penger til å kjøpe en Cup-T-skjorte. 150-400 SEK?

Overnatting foreldre: De fleste foreldre til de allerede påmeldte jentene har bestillt felles overnatting. Denne er dessverre fullbooket. Hvis foreldre til enda-ikke-påmeldte jenter ønsker å være med, må dere ordne overnatting selv. Det finnes mange muligheter i Göteborg, og noen få på Öckerö og naboøya Hönö. Sjekk cupens hjemmeside for info.

Link til cupens hjemmeside: http://www.obollen.se/sommar

Har dere flere spørsmål? - Snakk med Frauke under Fredriksten Cup!

Og her er linken for påmelding av enda-ikke-påmeldte jenter: Klikk her og fyll ut skjema!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline