Til dere som skal stå parkeringsvakter på Fredrikstencup.

Postet av Jenter 2010 og jenter 2011 den 3. Mai 2017

Til parkeringsvaktene ved Fredriksten Cup 2017

Takk for at du stiller opp og gjør en innsats for klubben slik at vi får arrangert cup. Her er en oversikt overparkeringvaktenes oppgaver og hvordan parkeringen skal organiseres.

Oppmøte: Dagens første vakter møter ved inngangen til klubbhuset. Tone Ulekleiv møter dere der. De andre vaktene møter direkte på stedet de har blitt satt opp på og avløser de andre.

Det er viktig at vi organiserer parkeringen slik at biler ikke parkeres på uønskede områder. Dette er viktig for at Kvik Halden FK skal beholde et godt forhold til naboer og bedrifter i området.

Sørg for at det blir plass til flest mulig biler. MEGET VIKTIG! Pass på at ingen biler stenger for andre biler slik at de ikke kommer seg ut. Ta imot betaling for parkering kr 50.- Vi tar kun kontanter.

Strupe U skole lørdag: Bilene skal ned og plasseres rundt skolen. Plassen oppe på veien skal også brukes (ca 20 plasser). Det er de som er merket opp og som er vendt mot skolen.

NB! Ingen parkering langs Strupeveien opp mot skolen. Pass også på sperringene i Thorsheimveien mot klubblokalet, INGEN skal inn der. På lørdag skal det holdes av 10 plasser til konfirmasjon (de blir merket opp/holdt av).

Strupe U skole søndag: Parkering på Strupe U er stengt søndag pga konfirmasjon. Veien opp til Strupe blir avstengt fra BRA-veien. De som har vakter her, har kortere vakter enn de andre. Dette fordi det kan bli noe langdrygt å stå vakt så lenge. Tips: ta med dere en stol å sitte på og noe å drikke. Kun beboere som bor der eller de som skal på konfirmasjon skal slippes inn. Ingen betaling eller parkering her altså.

HABY/V&B lørdag: Her skal Coop/blomsterbutikken ha sine plasser på lørdag, altså alle plassene ved Coop/søppelsorteringen. Pizzabakeren skal også ha plasser foran butikken og noen plasser ned mot hekken. Dette vil bli merket opp. Vi disponerer plassene ved HABY og V&B. NB! De bedriftene som har lokaler på denne plassen har ikke arbeidsdag, men de trenger tilgang til portene sine. 1 vakt står nede ved innkjørselen til Coop og peker de videre mot HABY. Det skal ikke tas betalt av den vakta som står nede ved BRA-veien (dette for å hindre trafikk-kork for de som skal på Coop). De som står videre innover ved HABY tar betalt.

HABY/V&B/Coop søndag: Her disponerer vi hele plassen utenom de plassene som hører til Pizzabakerene (se forrige punkt). NB! De bedriftene som har lokaler på denne plassen har ikke arbeidsdag, men de trenger tilgang til portene sine

Dekkbutikken: Fyll opp hele plassen. Ikke sett biler foran portene.

Felleskjøpet lørdag: Bruk innkjørsel ved BRA-veien, bakveien blir stengt. Her skal 1 vakt stå nede ved BRA-veien og geleide biler til cup raskt videre innover slik at det ikke blir trafikk-kork, spesielt viktig er det for felleskjøpet sin del, Ingen biler foran portene. Det er en stor asfaltparkering bak Felleskjøpet. Obs her skal det holdes av 30 plasser til konfirmasjon,

Felleskjøpet søndag: Her skal det holdes av 30 plasser til konfirmasjon, ellers benytter vi hele plassen (inkludert de plassene rett foran butikken).

Thorsheimveien: Ingen biler skal inn her, det er avsperret.

Tennisklubben: Avstengt.

Om alle tilgjengelige plasser blir opptatt henvises bilene til Hjortsberg skole (ingen P-

vakter eller parkeringsvakter der). Alle parkeringsvakter skal bære vester for å være lett synlige.

Øvrig utstyr: Pengevæske med vekslepenger, P-billetter (alle som har betalt skal få en parkeringslapp).

Sørg for at plassene utnyttes effektivt. Sørg for at bilene parkerer tett så vi får plass til flest mulig biler. Obs så ingen sperres inne. Når det nærmer seg fullt på en plass, må en av vaktene gjøre seg klar til å ta imot biler på neste plass i henhold til rekkefølgen over.

Kontaktpersoner under cupen er Tone Ulekleiv tlf 95902024. Ring meg hvis dere lurer på noe. Viktig at ingen drar før neste vakt har kommet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline